Gyűlöletből szerelem
Soha nem tetszettek a BMW motorok és rühelltem az egyhengeres gépeket a magas motorokon meg tériszonyom van, nem akartam ilyen gépet. 3 évig kerestem egy jó motort 35 év motoros tapasztalattal belváros-munkahely és hétvégente Bp-Nyíregyháza útvonalra a gyerekeim találták nekem ezt a gépet,rábeszéltek vegyem meg. Igazuk lett! Nehezen barátkoztam meg vele, csóri kis BMW mindenben a kedvemben járt, hogy szeressem már meg és sikerült neki. Más gépen ennyi idő alatt láncot cseréltem ennél meg se nézem. Ami kellemetlen hogy a motorblokk hangos mint egy öreg Diesel autó, de ezt egy olyan motorgyártó cégnek mint a Rotax (legsikeresebb kis repülőgép motor gyártó cég) nyugodtan elnézhetjük. Keskeny így az autók között nyugodtan elférek, rugózása szuper, kényelme olyan mintha egy masszázsfotelben ülve PS4-eznék. 187Kg a motor súlya még is úgy érzem mintha Mini rometten vagy mini rigán ülnék. Sokat megyek sztrádákon 150-160Km/h között, egy kicsit sem kímélem de nagyon jól bírja.
- Üres visszajelző lámpa, üléskárpit mert a szabadban állt és szétrepedt, oldaltámasz állványból útközben kiesett a csavar de szerintem a volt tulaj mókolt vele valamit. Ha egyes fokozatból ritkán lövünk ki, óvatosan gyorsulunk és csak 3-as tól fölfele húzzuk neki akkor a szíj 80.000 Km is kibír. Este sötétben mindig bevágtak elém,ezért segéd lámpákat (21W-osakat) kellet rá felszerelnem a besüllyesztett projektoros fényszórót alig vették észre.
Csináld magad mozgalom híve vagyok
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző motorja? | CBF600 | Következő motorja? | C400GT |