Motorok » Benelli

Quattro Nove X Onroad

Vagány ballagási ajándék

Nagyon meg vagyok vele elégedve, megérte az árát. Sportrobogónak mondható, hiszen folytás nélkül 7Le és 85km/h a végsebessége, tuning nélkül. Rengeteg pozitív tulajdonsága van. Most még bejáratás alatt van ezért a fogyasztás is megnőtt 3-3,5 Liter/100km, de ez le fog csökkenni 2,5 Literre. De van 1-2 érdekes hibája, mint például: a motorblokk, ha hideg, vagy egymás után 2x be van indítva, el kezd zörögni, amit pár perc múlva abbahagy, illetve hideg motornál szokott olyan hangja lenni, mintha "bedarált" volna valamit, de motorikusan semmi baja sincs. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom.

- Igazából még semmi baja nem volt, a folytás most lesz még csak belőle kivéve.

S-Max Tata

Fenntartási költség (7) Évjárat 2011
Előző motorja? ZX Dio Következő motorja?
Verdikt (9.0/10)

Benelli