Motorok » Benelli » TRK 502 (499 cm3)

TRK 502 (499 cm3)

100 LE alatt is van élet .

Kiváló kényelmes, hosszú túrákra, jó a szélvédelme, az üléspozíció is megfelelő az én magasságomhoz (192 cm). Csomagokkal megrakva is jól lehet vele közlekedni, könnyű a kezelhetősége.Városban nagyon jól lehet vele manőverezni, igen jól belátni az utat a magas üléspozícióból.A motor 48 lóerős, a nagymotorok között ez kifejezetten kevésnek számít, de szerintem pont elég, hogy bármilyen körülmény között nagyon nagy élvezetet nyújtson. 5mp alatt van százon, 160 fölött a vége, az autók 99%-nál sokkal gyorsabb. Ráadásul nagyon egyenletesen adja le az erejét, teljesen egyenes a nyomatékgörbe. Tehát ha nyugis a kedved, nyugodtan tarthatod 3-4-ezres fordulaton (és lesz elég nyomaték hogy simán megelőzz valakit váltás nélkül), vagy ha sportos kedved van, forgathatod 8-9 ezerig, ami nagyon nagy móka! Megbízhatóság: egyáltalán semmi gond nem volt eddig a géppel, tökéletesen teljesít, minden alkalommal pöccre indul, és 14e km után is szalon állapotban van - rozsdának, kopásnak nyoma sincs. Vigyázok rá persze, de használom esőben hidegben is, ennek ellenére pont olyan mint amikor kigurult a kereskedésből.Simán tudja a 130 at utazóba . Kínai-Olasz kit érdekel.Vedd le az ülését azt kiderül hogy szinte az egész neves gyártók cuccait tartalmazza (pl:bosch). A véleményem hogy 100% ban jó a motor.Igazi nagy kalandmotor,baromi jó a hangja az összhatás is tökéletes.Hiba nem igazán van velük India , Olaszország stb 100.000 km feletti példányok futnak .

- Semmi nem romlott el.

Motor Center Gyulai 1173 Budapest, Hajdúcsárda u. 10.

Yamaha Máthé 4033 Debrecen, Sámsoni út. 104

Fenntartási költség (10) Évjárat 2020
Előző motorja? CB 600 Következő motorja?
Verdikt (9.7/10)

Benelli