Motorok » Bazuka » B12 2006 (124)

B12 2006 (124)

Just for fun

Kevés kilóméterrel és elég olcsón vettem mert nem volt rendszámoztatható, és ezért is adtam el később, eleinte úgy gondoltam majd mindig kimagyarázom, de haveromat ugyanezzel a típussal elkapták...kissé berezeltem kezdőként így megváltam tőle.

A motor a honda rx licensze alapján készül, bárhogy is van, bárki bármennyire fikázza, jól össze van rakva.
Keihin karburátor,a fék szinte túl jó(ajp), a rugózása kiváló(paioli), kényelmes is, én egy szélesebb kormányt is raktam rá.
Tehát motorikusan kiváló, váltó pontos, van rajta sebesség visszajelző, olajat nem ette. Semmi motorikus probléma nem volt vele.

Ami nem túl jó:
Gagyi az idomzat, könnyen fakul és keményedik. És itt vége is a hibalistának.
Én kultúráltan motorozom, de azért a pilisben megrángattam a bajuszát, nem egy erőgép, 125 cc, négy ütem, mit is várhatnánk, de azért 100-at kiköhögi, de nem erre tervezték. Én huzamos 80-as tempónál 4,5-ös átlagfogyasztást mértem, de városban 3 literrel elszalad.
Előző motorom egy 80-as Honda Mtx-volt, hiába volt honda, volt vele baj, ezzel semmi. Egyszer meglazult a hátsó lámpa izzó, ennyi.
Supermotózni és endúrózni is jó. Olcsó, keveset, eszik, kényelmes.
Kezdőknek kiváló.

- Semmi