Piros Villám (póverszelepes csoda)
A motort használom még most is sok-sok kilóméter mentem vele és váltig állítom hogy megbízható csak figyelni kell rá nehogy valami idő elött tönkremennyen és ezáltal maga után vonnyon sok kellemetlen problémát. Gyakorlatlan tulajdonos erre csak akkor figyel fel mikor már a motort lehet dobni a kukába. Az alaktrészellátás borzalmas ezáltal nehéz és drága hozzájutni bizonyos dolgokhoz.
Magát a motort nagyon nehezen lehet tönkretenni ha jól megvan csinálva. Én személy szerint a motort utcai és versenycélra is használom ezáltal nehéz dolgom van mivel teljesítmény is kell meg megbizhatóság is.
Egyszer poénból kiszámoltam hány Km mentem kunmadarason a 400 m-en ez 143Km volt ami azt jelnti hogy csutka káz 143km-en keresztül 10 alá nem engedve a fordulatot. Durva mi?? Összegzésképpen a szélvédelme baszott jó, a megbizhatóság ok, de a szervizigény nagyon nagy ezáltal jóó nagy pénztárca kell hozzá.
Ha valaki teljesítményre vágyik nem sok pénzért kb 320Ft és sok szerelésre az AF-1 FUTURA-t vegyen 2001 NSR-t alázni lehet vele de Még 3 BMV-t is......
- -Az igazság az hogy 2X cseréltem rajta hengert másodjára polini kitt 138e-Ft
- -Hátsó gumibak, első-hátsó fogaskerék,lánc, kilométer óra lehajtás, kuplungbowden, 8342354db gyertya kellett hozzá
- -féktárcsa, fékbetét, biztosítékok, indexrelé, olajpumpa amit ki is dobtam belőle
- -meg még sok apróság
MAGAMHOZ