Motorok » Aprilia » Sr 50 1992 (50)

Sr 50 1992 (50)

Piros Lumpi

3 elnyúzott Simson után tovább akartam lépni egy új technikát szerettem volna. Ismerőstől vettem 3 éve 17 000 km volt benne. 97-es évjárat, fekvő hengeres, óra szerint viszi a 90et ami a valóságban kb 70. Első fék király érdemes legalább előre jó gumit venni. Hátsó fék kalap sz*r. Új fékbetét kb fél évig bírja. Hosszabb utakat is bevállaltam vele Szeged-Budapest (horror). Nem erre való városban viszont király. 1 éven keresztül jártam vele a melóhelyig meg vissza napi 60 km-t. Jól bírtuk. Fogyasztás, fenntartási költség ok. Biztosítás 3 rugó/év. Most veszek nagyobbat túrázni, (ez már kevés és széttuningolni nem akarom de ezt is megtartom) mert a városban közlekedni a legjobb megoldás + amennyit kapnék érte annyit nekem is megér :-)

- km óra spirál 6000 Ft
- izzó pár száz forint
- szíj csere 5000 Ft
- gumi garnítúra 15000 Ft
- fékbetét
- kormány- (kisebb csúszás :-) )
- műanyag hegesztés (az utolsó 2 tétel persze saját hiba)

Lobozár Ferenc Szeged Moszkvai krt.
jó de az alkatrészre várni kellett néha 1 hetet is
- ezalatt motor persze nuku

Fenntartási költség (5) Évjárat 1997
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.6/10)

Aprilia