Olasz szerelem
Amikor ezt vettem mindenáron valami strapabíró gépet akartam venni. Mindenki azt mondta bármit csak olaszt ne vegyek. De ez a masina olyan szép és nagytestű volt. Így hát engedtem e csábításnak. És nem bántam meg. A terepen nagyon jó. Főleg miután beállítottam a rugózást meg a fékeket a saját stílusomhoz. Ez tiszta profin hangzik de mégis így van :))) Aszfalton is baba de nem igazán oda való. Mivel én inkább terepre akartam vele menni ezért olyan gumikat is vettem rá ezek meg asztfalton nem igazán alkalmasak mocizásra. Kompromisszumot meg nem akartam. Mert akkor se itt se ott nem lehetett volna igazán kihasználni. A lökettérfogathoz képest igen izmos, csak pörgetni kell egy kicsit. Úgy 5-6 ezernél kezd el húzni. De ahogy valami nagyobb dombra felkapatok vele akkor elszaladnak a pacik. A nagyobb KTM-ek meg elhúznak mellettem :((( De hát ez mégis csak egy 125-ös. De jön még kutyára teherautó és lesz még nekem is 600-as mocim :)))))
- valami apróság mindi volt de ezek majdnem mindig a borulások miatt voltak. HE-HE-HE
magam és ezért az ítélet is annyi amennyi.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |