motorka
Sokat járok városban, ezért tavaly kinéztem egy szimpi kisrobogót a használtautóról, felhívtam a gazdát, és már mentünk is érte.
Üzletkötés, fizetés lábon haza. M9 gyorsforgalmi út( szekszárd híd) szíjszakadás. Utánfutóért haza, majd vissza.
Tavasszal észrevettem, hogy a teló akad, puha, csere.A beszerzése nem volt egyszerű, a helyi szakik szerint, RMC stb, ilyen nincs is, csak komplett villával. Volt, italmondo.hu, érdemes rákeresni.
Mivel a nepper nem a hozzávaló akkuval adta el, kinyúvadt a fesszabályzó csere. Nem pögött fel, humimembrán csere.
Lassan annyit kö9ltöttem rá mint amennyiért vettem, de...........
Minden kínlódás ellenére meg vagyok elégedve vele, kényelmes, gyors, ugrik stb. A 125-ös testvére nem megy annyivel jobban mint amennyivel többe kerül, és egy olyat nem mernék rendszám nélkül használni. Fogyasztása 2,85 l/100 km, szóval király, nem kell bele méregdrága olaj, nem büdös stb, igaz 4000 kilométerenként motorolaj csere, az sem olcsó. Az eddigi hibák nem a motor hibái voltak, a gondatlan eladó és előző igénytelen tulaj miatt történtek a bajok.
Szeretem, imádom. A rendőröket nem idegesítem ez szabály, ezt mindenkinek tanácsolom.Remélem soha nem lesz rendszámköteles, mert akkor meglocsolom benzinnel és elégetem, és motort sem veszek többé.
A vége olyan 90, de a 80-at szereti, nem érdemes jobban pörgetni.Bejártam vele a megyét, ha ráérek már pattanok is fel rá.
- Akku, fesszabályzó, lengéscsillapító teleszkóp, variátorszíj
Általában a faterral.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |