Motorok » Aprilia » Sr 50 1992 (50)

Sr 50 1992 (50)

Maga a tökély

Nah szóval!A motort 2008 junius 24-én vettem 0 km-esen.Sokáig használt Aeroxot kerestem de aztán úgy hozta a sors h Apriliám legyen.:)Egy cpi hussarol ültem át erre.Hát mit ne mondjak igazi felüdülés volt:) Gyors,kényelmes,megbizható.Már volt nálam ien motor párhónap erejéig.Meg egy Yamaha aeroxom is volt de vétel után kiderült h lopott volt a moci szal vissza az egész.Pedig nagyon ment 100 km/h és csak egy pufo volt rajta.Nah de most már az Apriliárol is beszéljek már vmit:)Mikor elhoztam a szalonbol 30-al kellett jönnöm haza felé hát elég volt a 4-esen haza szenvedni sok kamion stb.Aztán 30 km leteltével 55-el ment folytással:)Aztán gyültek a km-ek és vittem az 500-as szervizre folytás ki:)A motor azóta egy rakéta a cpi-hez képest:)Vége lett a nyárnak bele raktam 3200km-et.Elkezdődött a suli nah ennyi volt a motorozás.De aztán még is csak motoroztam mert dolgozni is kellett járnom(gyakszi) és gyültek a km-ek.Mivel én hóba is motoroztam(mert muszály volt).Elkezdett rozsdásodni a kipufogó először csak a könyök.Majd az egész kipufogó.(egyik barátom szerint az utak sózása miatt történhetett.)Közbe vhol folyt a benzinem. kb 10 l oda lett mert mindig csak tankoltam mondom biztos tulfolyó vagy vmi de nem.Beviszem szervízre elmondom mi van modnja a csávó,h majd hívnak.Mondom rendben van.Hívnak is 1 hét mulva h kész a motor(állítólag vmi rosszul volt össze szerelve és a karbihoz dörzsölődött amiböl aztán letört egy darab).A kipufogót mutatom nekik mondja a csávó h ő 3 év alatt 1x találkozott iennel.Telefonál eggyet és mondja h külföldröl kell rendelni kb 1 hónap mire megjön.Gondoltam nem is baj ugyis rosz idő van.Persze nem hivtak hanem be mentem haverommal szervizre és akkor rákérdzek.És mit ad az isten "tényleg tegnap jött meg".Majd kértem időpontom és bevitték a motort szervire apámék.Mert nekem dolgoznom kellett.És az vhogy rosszul rakták fel a kipufogot vagy nem tom de bele ért a felnibe.A felniröl,pufórol ahol összeértek lejött a festék és karcos lett.Felhívjuk telefonon a szervizest h mi a baj.Persze ő csak dadogott h-h lehet ien.Másnap bevittük és mondták h lefestik persze én cserét kértem már ha szétverték de nem tom mi lesz belőle.Remélem kicserélik.
Lényegében nagyon jó kismotor.Sztem a kategóriájába a legjobb.Persze mikor sokan meghalják csak röhögnek h mennyit adtam érte.Aztán dicsekednek a szar simsonjukkal h igy meg ugy.Aztán mikor meg előzöm őket 80-al nem vigyorognak:)
Szoval röviden ennyi.Majd még írok ha kész lesz a motorom.
És az Autónagyhoz ne vigye senki szervizre a motort mert csak flegmáskodnak és nagyképüsködnek.Persze mikor édesapámmal mentem be egyböl máshogy beszéltek velünk.
2009.04.21:
Bementem a motorért és lefujták a felnit hát reménykedtem h új felnim lesz de nem jött össze..:S

- karbibol letört egy darab és folyt a benzinem,kipufogó rozsdásodás.

Debrecen motoverzum(Sajna bezárt)
Nyiregyháza Autónagy(Nah ide senki ne hordja)

Fenntartási költség (7) Évjárat 2008
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.3/10)

Aprilia