Motorok » Aprilia » Sr 50 1992 (50)

Sr 50 1992 (50)

Imádnivaló szépség...

1 évesen 1800 km-el került hozzám. Anno simsonról ültem rá mondanom sem kell, hogy mennyivel minőségibb, jobb, gyorsabb, szebb.
Nagyon szerettem mert brutális fékek voltak rajta. Aránylag ötvenesek közt jól is ment. Semmi gond nem volt vele olyan 6000 km-ig akkor sem olyan nagy baj, csak idegesítő, állandóan valami ciripelést hallotam a hajtás felől de a nagytudású szakszerelők sem tudtak vele mit kezdeni... Mondták, hogy hajtsam még meg nem áll és aztán majd hozzam, mondom kössz ez kielégítő válasz!
Alapjában az idő múlásával koptak a fékek, ami természetes de az mr nem hogy 5000 km-él a fényszóró fele annyira legyengült, maradt éjaszaka a fantasztikus távolsági.
Azóta már eladtuk és vettem egy injektorosat...

Összeségében:
Nagyon szerettem, megnézték, jó fékek, kényelmes, feszes futómű ami kanyarban nagyon jól tartja az ívet, éésss ami elengedhetetlen a forma. Az nálam elsőosztályú jöhet aerox runner Gp1 nekem akkor is ez tetszik és nem kéne más 50-esek közt...

Köszönöm, hogy elolvastátok...

- Eddig semmi nem romlott el rajta.Ami mégis idegesítő lehet hogy egyszer ég a hátsó lámpa egyszrer meg nem.De ezt a problémát nem csak a saját motoromon észleltem.

Ignáth-Aprilia Debrecenen
Debrecen Monostorpályi út 84.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.6/10)

Aprilia