Ideális tanuló motor:P
Hát röviden csak.Kicsit későbre terveztem a motor vételt nem igy februárban de föleg nem ebbe az évben és föleg nem ekora köbcentiben:).De hát erre mondják h szerelem első látásra:).Biztos sokan hülyének fognak tartani h egy robesz után ülök rá erre, de ahogy a kereskedő mondta" evvel hamar ráérzel a dolgokra":).Ez remélem így is lessz.Na szóval volt egy viszonylag jó lehetőségem kár lett volna nem kihasználni.Az ereje valami félelmetes a hangja nagyon brutális(gianelli alu dob van rajta) föleg h eddig csak 750 es nél nagyobb mocival nem mentem és az is négy hengeres volt.Hát teljesen más katorgori a mind a kettő nem kell nagyon összehasonlitani öket semmilyen téren.Amotorral sokat még nem mentem tekintettel az idöre de elég meggyözö:).Rá kell majd gyurni elég eröteljesen mert kitépi a karomat tőből ugy meg tud indulni és hát valjuk be h ugy elég szarul néznék ki:P:)Így elsöre kényelmesnek tünik viszonylag puha az ülése bár a lábamat eléggé magam alá kell csomagolnom(195CM magas vok)de hát ugye sportmotorból született a kicsike valamikor a gyárban.Na hát így eggyenlőre ennyi ha többet megyek vele még biztos kiegészítem a fentieket .
Na gondoltam megint irok egy kicsit a mocimról.Hát mitnemondjak kellett szokni a kicsikét mivel nem egy kis hatkilos Fazer amit játszi könnyedséggel lehet dobálgatni ide oda.Szerencsére ez a kis idő alatt még semmi baja nem volt remélem ez igy is lessz már mintha kicsit csipegetné az olajat de lehet h ez természetes nálla, még nem füstöl úgy h tökéletes.Az elmúlt közel 1300 km után sikerül naggyából kitapasztalni a gépet.Pozitiv csalódás h ahhoz képest h ennyire brutál gép elég kezesneknek mondható ebben biztos nagy szerepe van h sportmotor alapokon nyugszik.Nem veti meg szép tatás lépegetést se eggyáltalán nem áll távol tölle és ott még a fogyasztása is kitünő olyan 6,5-7 liter persze ez hatványozottan kúszik fölfele minnél jobban téped neki.egy szó mint 100 nem bántam meg h megvettem nagyon szeretem 1-2 évig tuti megtartom és utána is sztem a fiatallabbik tesójára fogok szavazni a következő vételnél.
- még semmi se szerencsére
ez még kicsit később lessz
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2005 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |