Ez nem népmotor!!!
RSV1000RR-t 2006-ba vettem. Ez nem egy tömegtermék. Nagyon jól néz ki , van benne anyag. A V2-es motor nagyon jól megy, jó futómű, alacsonyabb fordulaton is húzó motor.
Nem vinnyog mint más gyorsulási motorok. Kanyarokban jól vagy még jobban is viselkedik mint a yamaha. Az első ráülés hatásai itt a legjobbak. Ezek után hiába ültem vissza a 1000-es SUZUKIRA, olyan full fapadnak tünt. Tekintélyt parancsol magának a puszta megjelenése. Ennek a motornak nem kell 160, se 180 LE, se 13000 fordulat ahhoz, hogy úgy menmenjen mint az 1000-es YAMAHA vagy SUZUKI ilyen paraméterek mellett. Tény viszont, hogy az RSV-m 270 km/h nél sajna letilt. Ha ezzel a motorral mész akkor csak fürkészik az emberek, hogy mi is ez. És ez jó...
- semmi
APRILIA márkaszervíz (Dunakeszi)
Korrekt gyorsnak mondható ügyintézés.
Felszínes javítás. A szembeötlő de apró hibát nem javították ki. Az elállított kijelzőt nem állították vissza. Kicsit bosszantó.
Csikibege
Itt vettem. Nagyon rendesek a munkafelvevőig. A szerelő viszont az APRAKOVIC kipufogót úgy csak ráhúzta a motorra azt mennyééé öcsém. Ugye ez jár egy új motorhoz. Ráhangolják, a CO-ja is jó esetben megváltozik.Hát ezen semmit nem csináltak. Induláskor meghőkölt a motor, nagyon sokszor lefulladt. Miután szóltam nem foglalkoztak velem, a lényeg a motor eladása volt semmi több... sajnálom. elvittem Dunakeszire és ott beállították.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |