Motorok » Aprilia » Scarabeo 250 2004 (244)

Scarabeo 250 2004 (244)

Éjjel-nappali üzemre kitalálva

Első nagy robogóm, 8 éve napi használatban van. Egyszer el akartam adni, de 2 nap alatt visszahívtam a hirdetést.
2 évesen vettem, a 8 év alatt csak 50%-ot veszített az árából.
Évente viszem szervizbe, soha nem hagyott ott még sehol. 2x merült le az akksi, de ezt már megtanultam, hogy tölteni kell.
25000-nél volt egy nagyszerviz, ami 150000, de mintha kicserélték volna.
JÓl megy, dinamikus, egyben nem enged elszállni, mert annyira azért nem erős.
Egy megalkuvásom van vele: 173 centi vagyok, és a lábtartón nincs kényelmes hely. Hosszabb utakon viszont fel tudok ülni a hátsó ülésre, és úgy nyújtóztatom magam.
4 évszak gumival járok télen nyáron, egy megcsúszásom sem volt eddig (ja, a zebra csík vigyázzatok, nagyon csúszik).

- Aksi - de a szerelő jelezte, hogy a városi robogózásban az akkumulátor nem tud töltődni, így negyed-félévente érdemes teljesen feltölteni

Kiss János utcai Powerbike - tök jó fejek az ikrek, kicsit drágák, de nagyon becsületesen, tartósan javítanak. Hiszek nekik.

Malaguti szerviz Budaörsi ut: rugalmasak voltak, de a szerviz után egy folyást találtam, amivel kapcsolatban megnyugtattak, hogy ez OK. Azóta sem tudom, hogy OK/nem, de nem lett bajom tőle. Jó áron dolgoznak

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Megbízhatóság (9) Vezetett km 20000