Motorok » Aprilia » Af1 125 Futura 1990 (125)

Af1 125 Futura 1990 (125)

Digó rakéta!

A moci 50es nem 125ös csak azt a tipust nemtaláltam!!!!

Kezdődött,hogy Porschés forumon márkatárs mondja nemtudja kinek eladni a motorját ami nem épp egy tipptoppdarab de ára is majdnem ingyen van(simson ára),ezekután még azt is felkinálta nekem,hogy részletre ideadja,mert vagyunk olyan viszonyban!
Elkezdtem rendberakni,mert egy épp porcikája nem volt,még lesz sok meló vele,de egész nyáron motoroztam vele(most tél van),közbe nyár végére megragasztottam a hajtókart is,de sebaj majd megjavítom.
A lényeg a mociról álltalánosan:
-iszonyat sportos
-iszonyat megy
-iszonyat jó futomű
-brutális kinézet,szerintem az egyszinű ferrári piros áll jól neki
Enyémen 50es henger van és 19es karbi 6gangos berugos RV
blokkal,ugyanis 2féle blokkal szerelétk őket.
Bárki bármit mond,hogy nem megbizhatóak a Minarelli blokkok,de könyörgöm közel 2évtizedes gép amit elég hülye ütött vágott már,és a simsonok mitbirnak ki?csőgázon70 lejtőnek lefelé és 2e km után azokon valami széthullik,jó tény azokhoz filléres az alkatrész,de ezekhez meg jobb a minősége.
Nagyon imádom és ha anyagi helyzetem megengedné gondolkodás nélkül egy gyári állapotút vennék.
Mellete van nagymocim is(zxr750),de egy ilyen picivel élmény helybe futkosni,és még 400km útra is elindultam vele,mertnem unalmas vele a motorozás hanem egy élmény!

- -kábelköteg gyártása
- -tömités cserék
- -karbi
- -váz és elsőfutomű javítás
- -most meg megragasztottam a hajtókart :)

Én

Fenntartási költség (6) Évjárat 1990
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.8/10)

Aprilia