Büdös k**va, de sose hagyott cserben
Hát már írtam 1 véleményt róla de akkor még 50-es volt. Manapság 80-as hengert lehet benne felfedezni:D már aki ért hozzá a rendőr pl nem:P Mivel falusi srác vagyok ezért lett ez a gép pedig világ életemben utáltam az endurokat. Eleinte nem is sokat mentem vele mert minek? Nekem van Simom ez meg fateré de egyszer véletlenül felpörgettem 6000 fölé:D azóta nem engedtem alá(kivéve mikor az új hengert járattam) Én mindíg is szerettem hosszabb utakra elmenni de ez ugye elég kényelmetlen. Ennek ellenére pár napja tértem vele haza Szlovákiából:D 1150km-es út volt 3nap alatt. Itt döntöttem el hogy ő minörökre megmarad, bármennyire is lassú,kényelmetlen,nagyevő. A többi motor csak mellé fog jönni.
Amire jó:
Lájtos terep, kisebb túrák, vagánykodni(senkinek sincs még hasonlója se a környéken) no meg persze 1-2 robogós arcot lehervasztani gyorsulásnál, szomszédokat riogatni a láncfűrész hangjával:D
Amire nem:
Kanyarvadászat(csak 1kicsit lásd. bal oldalam), versenycrossra túl gyengék a telói, a földet körbejárni ugyanis csak ami a hátizsákba elfér.
Pozitívumok:
-bivalyerős
-könnyű
-jól irányítható
-szép
-megbízható (bármennyire is olasz)
-van lelke
Negatívumok:
-hosszú úton kényelmetlen
-nagy a fogyasztása és kicsi a tankja
-nem lehet pakolni (istenem ez egy crossenduro)
-csak kismotor (bezzeg ha 125-ös vagy 250-es lenne:D)
A sok rossz tulajdonsága ellenére én imádom,szeretem kényeztetem(kell is), ha nem tiszteled akkor ő se téged!!! Bajától Nagykőrösig 50-55tel tudtam csak menni mert nem melegítettem be szépen ugyanis a hideget nem szereti. Olyan mint egy gyerek foglalkozni kell vele és később büszke leszel rá!(1150km-es Szlovák túra)
Hát ennyi ha kérdésetek van akk:kowwy@citromail.hu
Ennek a gépnek LELKE van, jók a japánok is csak azok már túl precízek azokkal nincs élmény!
- Hát először is az indexek hülyéskedtek, aztán a világítás ment el sorozatosan, 1-2 csavart mindíg elhullajt, meg egyszer tönkrement a vízpumpám és így nem volt hűtése a motornak és megsült:(
Kiskunhalas, Ág utca 19. Mindent tudnak szerezni ha meg nem akkor is megoldják! Mindent megcsinálnak elmondják a véleményüket stb. akárhányszor odamentem megjavult a világításom(hozzá se nyúltak) és mindaddig jó amíg valaki hozzá nem nyúl! Bár kicsit lassúak de ez érthető a sok motor miatt.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1998 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |