Bendzsó a guruló fotel
2002-es modell négyütemű 100 cm2-is, már használtan vettem 2007 nyarán, majd egész októberig ezzel közlekedtem, aztán lefagytam róla. Az ára 200 ezerért elfogadható volt, később megtudtam, hogy robogóba a 20 000 km nem ugyanazt jelenti, mint autóba – most már én is beletettem 3000 km-t, tehát nem egy friss darab. Indulásnál az első 5 percben nem igazán adja le az ereje javát hiába melegítem 1-2 percig, ezért hegynek felfele elindulok és 10-zel megyek, ami azért gáz. Meglepetésként ért hogy most március közepén elővettem a tárolóból és simán indult (nem rossz majd fél éves állás után).
Alapvetően jó kis robogó, nem egy erőművész, de városon belül többé-kevésbé lehet vele tartani a ritmust (a legtöbb olyan 100-110 km/h körül volt, amit mentem vele, de akkor már nem volt túl biztonságos 70-80 km/h-val még tűrhető). El lehet férni a sorok között, lámpától szinte biztos az első hely, városi közlekedésre tuti, de mivel dimbes-dombos budai felén élek a városnak, ide azért már nem elég az ereje (82 kg vagyok + bukó + egyebek) hegynek felfelé már inkább feltartom a sort. A gumikat szélesebbre cseréltem, így a villamos sínben sem akadok el többet, ez szintén jó, ülés marha kényelmes, akár egy fotel, ez is tetszik. Szélvédelem nem igazán van, a lábnak esetleg ha jól összeszorítom a térdeimet.
Vettem rá dobozt, meg a kesztyűtartóba is sok minden elfér, sztem ilyen szempontból rendben van. Az ereje azonban nekem nem elég, hegyen nem tudom tartani a ritmust a kocsikkal, de aki síkságon lakik az élvezheti, oda tökéletes!
- Magától semmi, karamboltól 1-2 dolog letört
Kék hold SE KFT.