Motorok » Aprilia » Rsv 1000 R 2003 (998)

Rsv 1000 R 2003 (998)

Állat V2-es

Tavaly novemberben sikerült vennem, 3000 km után leégett a generátor, a hibát sikerült megtalálni, a farokidomban lévő egyik áramkábel 2 centis részen zárlatos volt. Kicseréltük, azóta mentem vele 2000 km-t és semmi baja. A gumit elég rendesen eszi, eddig a legtartósabb gumi a D208RR volt, ami még tapad is.
Most Pilot Race 2 M2 van rajt, de már 1500 km alatt leette a 70%-át. Kuplungolajat 2-3 havonta kell cserélni, mert a blokk mellett elmenő olajcsőben elég a fékolaj. Érdemes DOT5 olajat venni bele, az tovább bírja.
2007 nyarán sport 2 gyári tuningprogram lett rátöltve, így most sokkal agresszívebb, alulról is jól húz és könnyebben kipörög.
A hibákat leszámítva egy bolondbiztos motor, kiváló futómű, fék stb. A motorja húz mint az állat, (240 után már nem kézletépősen gyorsul). Kanyarba a gázt meghúzva még jobban megtapad és megfogja az ívet, egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire profi az egész motor. Ha gyors motort akarsz, akkor ezt nyugodtan ajálhatom.
mp418@freemail.hu

- Generátor leégett 2x.
- Hátsó fék folyamatosan lelevegősödik.
- Kuplungolajat 2-3 havonta cserélni kell.

Aprilia márkaszervíz

Fenntartási költség (7) Évjárat 2004
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 20000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.9/10)

Aprilia