A tökéletes kezdő seggrakéta
Egy simsonról ültem át. Ez a motor az első komlyabb gépem. Kezdő motornak elég, de hamar ki lehet nőni. Én 50-es ként használtam így igazán megérte. A szerpentíneket kedveli, városban mindenhol elfér, de városon kívűl nem egy nagy élmény mikor az autók elhúznak melleted, és közben az oldalszél ellen küzdesz. Ezt a motort inkább a csak 80kg-s vagy annál kevesebb súlyú embereknek ajánlom, mert az én 110kg-om alatt nem volt egy erőgép. De azért a 250-es 4T gépeket még meg tudtam vele fogni. Pályázás megtanulásához tökéletesen megfellel (valakinek még sol is:P). A gyorsulása nem egy nagy szám egy erősebb bmw simán lenyomja, ha jó a vezető. A fogyasztása elég változó ha húzomneki a mátrában megeszi a 9l-et is, de ha túrázom 6l is elég neki. Ennek a motornak a legjobb oldala az hogy amikor nyit a powerszelep akkor úgy elindul mintha előtte egyhelyben áltál volna, ezt az érzést mindenkinek meg kell tapasztalni, egy idő után már nem is használtam csak 7000 fordulat felett mert itt ment igazán jót.
Összeségében egy nagyon jó kezdőmotor, mindenkinek csak ajánlani tudom.
- Dugó, gyűrű, telószimering
Újpesten a szerelők nem értenek az erős 2T gépekhez, csak az mz-hez, meg a simson-hoz
Aszalósék
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1996 |