Motorok » Aprilia » Scarabeo 50 1993 (50)

Scarabeo 50 1993 (50)

A Rotyogó

Ez a robogó tul.képpen nem Aprilia Scarabeo, hanem egy Atala Carosello, de ember legyen a talpán az, aki megmondja a különbséget a két típus között (mind külsőre, mind motorikusan!)

A motort két szezonnal ezelőtt vettem városban szaladgálós és munkábajárós motornak.
Elsőre nem tetszett sem a külseje sem a színe (vajszín), de aztán az idő múlásával megszerettem.
A gép motorikusan is és futóművileg is teljesen fel volt újítva, de a külseje (festés, burkolat, lámpabúrák) igen csak lehrcolt állapotban volt - és van a mai napig is.
Nagyon szeretem mert kényelmes, megbízható, keveset eszik. és engem -eddig- mindíg elvitt A-ból B-be.
Végsebessége -minden tuning nélkül- alattam 75 km/h, de én -átlagban- csak 60-al hajtom.

Annyira megtetszett a motor, hogy az idei szezonra beszerzünk mégegyet, hogy legyen egy a Páromnak is és nem mindíg az enyémet csórja el! 8)

- Eddig még semmi, de lassan rá fog majd férni egy nagygenerál....

Két helyi srác üzemeltet egy robogó szervíz/bontó/kereskedést. Náluk vettem a motort és hozzájuk fordultam ha bármi bajom volt. Korrekt a munkájuk és azok az áraik is.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1994
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.3/10)

Aprilia