A kis morcos Talma
Mikor 2008-ban 16 evesen meglattam a helyi markakereskedesbe, hogy uj Apriliat tettek ki, raadasul a Talmacsi Gabor limitalat szeriajat, egybol szerelmes lettem a kis Sr-be. Megmutattam Edesapamnak, es ra ket nap mulva mar birtokba vehettem a hon ahitott robogot. A szemem fenye lett. Nagyon vigyaztam ra, mindenbol a legjobbat kapta meg. Folyamatosan vittem a kotelezo szervizekre, esoben, hidegben es nedves uton nem hasznaltam. A mai napig letakarva tartom a garazsba. Kesobb elkezdtem par apro dolgot venni, amitol meg egyedibb lett, es a sajat izlesvilagomra szabtam. Kapott fem taposot, fust szinu indexeket, krom stage 6 verseny tukroket, fenyvisszaveros felnicsikot, akarcsak Talmacsi Gabor versenymotorjan is volt. A deknit felpoliroztuk, es miutan tonkre ment a gyari kipufogomban a katalizator, ezert kapott egy sportkipufogot. Kesobb szerettem volna, hogy haraposabb legyen, ezert kapott malossi kuplungrugokat, malossi variatorszijat, malossi kontrasztrugot illetve kisebb sulyu malossi gorgoket. Ezzel be is fejezodott a tuningolast, mert nem akartam, hogy a tartossag rovasara menjen az plusz 5-10 km/h. Tobbszor megkerultem vele a Balatont teljes terjedelmeben. Soha nem volt vele semmi problema, soha nem hagyott cserben. A mai napig megvan, bent all a garazsban a veteran Vespam mellett letakarva. Neha eloveszem, gurulok vele egy kort a varosba. Jelenleg 26 ezer kilometer van benne, de teljesen hibatlanul es problema mentesen mukodik, akar egy uj motor. :)
- A gyari kipufogoba darabokra esett a katalizator 14 ezer kilometernel. Ezenkivul csak a kotelezo dolgok lettek cserelve szervizkor.
Markakereskedes
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |