A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Motorok » Aprilia » Atlantic 500 Sprint 2004 (460)

Atlantic 500 Sprint 2004 (460) 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

A kilométerfaló fotel

Szöveges ítélet

Ez is a régi, bálna testű Atlantic. Eleinte nem kedveltem, mindenféle hibákat "láttam bele", aztán az első esés után nagyon megszerettem , főleg miután 20 métert csúszott a földön és csak a díszléce kopott el, pedig azt hittem a jobb oldalát újra kell építeni. Na, ekkor rájöttem, hogy lehet szidni az olaszokat de motort azért tudnak építeni. Hát mit mondjak 3 év alatt 54 ezer kilométer, 8 ország. Főként keleten és délen ahol az utak nem valami fényesek. A legnagyobb köröm, két hét alatt 6800 km Törökországban ahol volt mikor száznál 43 C° ot mutatott a hőmérő, de bírta. Bár az utángyártott hajtásszíj 6200 km-nél szétrobbant, hála a szerviznek és a Bolgár traktoros barátomnak az út mentén ki tudtuk cserélni. Bírta a Fogarasi-havasokat és az igazi román utakat is. Idén Montenegróba és Albániába készülünk :) Na, a száraz tények. Hátrányok: viszonylag kicsi kerekek (elöl 15, hátul 14-es) Kicsi rugóutak, hát nem egy endúró, valamint a hátsó súlypont. Talán a fenntartása kicsit drága, ez betudható az erős használatnak. Hajtásszíj, hátsó gumik 10-12 000 km, olaj 5000 km, fékbeteétek is hamar kopnak, de 200 kg üresen. A hátrány ennyi. Előnyök: kényelmes (2 embernek is), keveset eszik 80-90>3,8 liter, 110-120>4,2-4,4 liter; kb. 350 km-t megy egy tankkal. Az ülés alá 40 l, a hátsó dobozban 45 l, a lábam közti táskába szintén 40 l pakolható és akkor még a két oldalára gumipókkal 2 hálózsák 2 matraccal felugorhat. Ez magáért beszél :) szélvédett, meglepően jól dönthető, hátul Bitubó lengéscsillapítók vannak, (ringó fotel effektus);az eleje egy kicsit már bizonytalan ennyi kilométer után, de hát amit kapott már.... Most lesz cserélve a kormánycsapágy. Nagyon kényelmes motor, kifejezetten "nyugdíjas, nézelődős kategória", azért néha ha beidegesedek a körúton nem maradok szégyenben cikázás terén :) Személy szerint nagyon beleszerettem, sajnos már nem gyártják, csak a Sprint változatot, ami állítólag csak árnyéka ennek. Ajánlom mindenkinek aki kényelmesen szeret túrázni, 8000 km-el 3 évesen 900 e Ft-ért már kapható.

Hibalista

- Kuplungrugók, kilóméteróra jeladó, kuplung teljesen elkopott

Ide hordtam szervizbe

Először Aprilia Solymár (hagyjuk....) felejtős, viszont a Hold utcában minden köszönet Andrásnak :)

Értékelése: 1

Másik szerelő értékelése

Másodjára Kék hold SE Bécsi út. A legjobbak: kedvesek, becsületesek, gyorsak, olcsók és nézheted, vagy akár segíthetsz is a szerelésnél. Hihetetlen, de van ilyen.

Értékelése: 10

Képek a motoromról

Fenntartási költség (4) Évjárat 2004
Kényelem (9) Használati időtartam 3 év
Teljesítmény (5) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (8) Vezetett km 54300
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 4 l
Előző motorja? Következő motorja?
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (6.5/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Aprilia

További ítéletek (367 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.