Megbízható gondos útitárs
Rettenetesen megbízható autó , sokkal jobb a hasonló kategóriájú társainál. -22 fokba is izzítás nélkül úgy indul, mint az álom. Probléma nincs vele így 200 ezer km után, fontosabb dolgok voltak rajta cserélve 160 ezernél, illetve kopóalkatrészek. 1 gondosan ápolt caddy-nek ezzel a motorral mindegy, hogy 40 ezer vagy 200 ezer vagy akár 500 ezer km van a motorban, akkor is ugyanolyan, mint 100 ezerrel előtte. Arra a célra amire kitalálták a legjobb megodás, városban -15 fokban úgy, hogy csak 3-4 km-ert mentem vele folyamatosan, majd megállítottam, a fogyasztása 6-6.5 liter lett, a nyár illetve a meleg kezdetével viszont rohamosan visszaesik 5-5.5 literrel simán el lehet vele járni, és hangsúlyozom ez a városi nagy átlagom. Terhelhetősége elegendő, hely van benne bőven. NEm füstöl , az olajat sem eszi, motorikusan a véleményem szerint hibátlan, persze mindez függ a sofőrök magatartásától is, de az enyém perfekt. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, kis fogyasztás nagy hely és nem hagy cserben jó pár nullával a km órában sem. Ezeket az autókat arra tervezték hogy egész nap menjenek velük, aki vásárolna ne ijedjen meg a 200 ezer kmertől. Mindent összevetve a kategória legjobbja. ( Deutsche Kraft )
- 1 féltengely
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |