Az ellenségemnek is kívánom..
Többet vártam a toyotátol. A maga nemében a yaris kielégíti a tervezett funkcióit, városi autó.. De próbáld csak ki hosszú úton..
Az ellenségemnek sem kívánom.
50 kilométer megtétele után többet feszengsz a kényelmetlen ülésben, mint az írásbeli érettségi alatt a padban.
És hát a craft.. Autópálya matrica spórolós,mert ha egyszer valami bizarr tévhitből eredően, duzzadó önbizalommal kimerészkedsz valamely M-es jelőlésű pályára megalázó helyzetekbe kerülhetsz,és ez örök nyomot hagy majd az önértékelésedben.. Na és a fogyasztás.. Örök gyermeki naívitással sem reménykedtem abban,hogy ez az autó majd önmaga újratermeli az üzemanyagot a kibocsájtott károsanyagokat hasznosítva (ki tudja mit találtak ki az agyafúrt ferdeszeműek),de a gyári fogyasztási adatok megállapításakor a távolkeleti szakember előző nap rendesen beszakézhatott valamelyik cseresznyefa árnyékában.
Ember legyen a talpán aki vegyes használatban 7 liter alá leviszi. Nesze neked APEH normatáblázat!
Szubjektíve az a véleményem a lenyűgöző menetteljesítmény alapján és a 4db TESCOzacskós csomagtartót figyelembe véve,az autóval a piac azt a szegmensét célozták meg,akiknek kettesel kezdődik a személyi számuk (IQ=lábméret,tisztelet a kivételnek),és kétnaponta járnak át a szomszéd kerületbe barátnőikhez. (közben 360perc mobilbeszélgetés csúcsidőben körömlakkozással egybekötve..)
- Számomra elfogadhatatlan,hogy egy új auton pár ezer kilométer után meleg motornál renszeresen ingadozik az alapjárat (néha hajszálra a lefulladástól,néha mazsola vezető módjára felpörög)..
- 5000km után 123 merci diesel hangja lett a csörgő-zörgő kuplung kinyomócsapágy kopása miatt,amit még talán el is fogadnék,ha a fenti kilométerben egy 0-val több szerepelne.
Toyota SAKURA..
Iszonyú.. gusztustalanúl arrogáns,lekezelő,nagyképű, mindezekmellett lassú, lehúzós, inkorrekt ügyintézés..
Aki teheti messzire kerülje őket,én is csak muszályból jártam oda. (cégautó)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Yarist biztosan nem, a Sakurátol pedig semmilyen típust. |
Verdikt | (2.8/10) |