A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Suzuki » Sx4 (2006)

Sx4 1,6 GLX AC SEDAN 

Az ítélet értékelése
4,0(2 db)

Családi sedan

Szöveges ítélet

2009-ben határoztuk el, hogy családunk tartalék pénzén először az életben esetleg új autót veszünk. Rövid körülnézés után a kapuvári Suzuki kereskedésben sok használt 1,5-2 milliós autó megtekintése után R. Imre értékesítő az új modelleket is megmutatta, majd egy akcióra is felhívta figyelmünket: 515 ezer Ft kedvezménnyel árulják az 1,6 literes benzines, klímás, 2 légzsákos, ABS-es, 515 liter csomagterű SX4 Sedant, amelyet egy rövidebb próbaútra is elvihettünk. (maga az AUTÓ volt az addig használt, egyébként egyre betegesebb Skoda 120 L-hez képest.) Meggyőzött minket, 3,2 millióért talán soha nem veszünk új autót, és ekkorát. Azóta is hibátlanul teljesít, és országúti (90 és váltogatva lakott terület) fogyasztása kifejezetten jó: nyáron klímával 4 személlyel és csomaggal 5,7-6,2, bár autópályán 130-cal közlekedve a rövid 5-ös sebesség miatt ez felmegy 6,8-7,2-re. Nagyobb fogyasztást nem tudtunk vele produkálni. Egyetlen hátránya az A oszlop, aki nem szokta meg annak tényleg veszélyforrás: kitakar akár komplett kereszteződéseket, gyalogosokat, muszály előre hajolni a körforgalmak gyalogosátkelőinél. A parkolás tolatva pedig nagy gyakorlatot igényel, a kilátás hátrafelé csak olyan mint bármely nagy seggű autónál. Kapott is emiatt egy sajátos tolatókamera rendszert (szerepelt már a Totalcar egy témájában). Ezen kívül lett bele: ködlámpa előre, welcome home-leaving home funkció (saját tervű), csomagtér-nyitó (gombbal), valamint egy trükkös indításnehezítőt, hozzá egy motortérzárót. Eddig összességében elégedettek vagyunk vele, de nem is várna az ember mást egy ilyen fiatal autótól. A csomagtere nagy, ha pörgetjük akkor húz (jelleggörbéje ilyen), ehhez képest nem zabál. A felfüggesztésre ha pozitívumként mondunk valamit akkor az "sportos", de egyébként magyar utakon kemény. Összességében azt hozta, amit vártunk (először az életben): egy jól pakolható, családi autót, aminek új az illata is. Most már a mi autónk is Suzuki.

Hibalista

- 1 csavar a bal visszapillantó tükörnél. A gyár visszahívta, kicserélte.

Ide hordtam szervizbe

Suzuki Kapuvár

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2009
Kényelem (8) Használati időtartam 6 év
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 55000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? 120 L Következő autója? Suzuki
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Suzuki Sx4 2006 (2006)

További ítéletek (288 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)