A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Suzuki » Kizashi (2011)

Kizashi Sport SLS Sedan iAWD 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Suzuki bácsi, tessék ismét Kizashi-t gyártani!

Szöveges ítélet

Az autót feleségemnek vettük, jó áron, jó állapotban. Az alacsony ülés pozíció és betegség miatt sajnos ő nem tudott fél óránál hosszabb útra menni (zsibbadt a lába) így az enyém lett.
Nem bántam meg, olyan az autó mint egy kis tank, biztonságos érzés vele menni, lehet érezni, hogy van benne anyag. 180 lóerő visz rendesen, egyedül a CVT váltó az ami nem tetszik, a négy kerék meghajtásúak csak ezzel a váltóval jöttek ki. Fura nézni, hogy néha miközben a sebesség mutató felmegy a fordulatszám mutató le :-). Ha már négy kerék, elég dombos környéken lakunk, télen, esőben nincs olyan, hogy STOP táblánál vagy piros lámpánál ne tudjak egyből elindulni (két kerék meghajtású autómmal ez probléma volt).
A Kizashi alacsony padlós, nagy felnik, széles kerekek (235/45R18), picit kemény felfüggesztés (sportos), nagy sebességnél autópályán abszolút stabil, menet zaj alacsony, fordulatszám merő kétezer körül mutat.
Az autóban szerintem minden extra benne van ami 2011-ben elérhető volt. Például: kulcs nélküli ajtó nyitás és indítás, ülés fűtés, sofőr ülés elektromos állítása és három memória. Tolató radar és kamera, navigáció. Elektromos napfény tető, fény érzékelős fényszóró kapcsoló illetve DRL, eső érzékelő ablaktörlő, kapcsolható kipörgésgátló, kapcsolható 2/4 kerék meghajtás, távirányítóról nyitható csomag tartó, alacsony gumi nyomás érzékelő, kormányra szerelt “váltó” fülek (idézőjelben mert ugye CVT). Krém színű bőr ülések, ezek kilenc év után is tökéletes állapotban vannak. Mind a négy ablakemelő motoros, az elsők automaták. Elől-hátul van könyöklő, pohár tartó, levegő befújó. Ajtók alatt lámpa van, mikor sötétben nyitom mindig látom hova lépek. Kormányról állítható hangerő, rádió, CD, DVD, tempomat, iPod (helyett most egy Bluetooth csatlakozó van).

Nagyon szeretem az autót, a CVT nem a legjobb de nem vészes. Az autó 3-4 óra vezetés után is kényelmes (hosszabb utam eddig nem volt) az én 180cm magasságommal. Városban magas (12L/100km) a fogyasztása de városon kívül egész jó (7L/100km) egy kilenc éves 2.4-es motorhoz képest. Egy előző véleményben olvastam, hogy ez nem egy sport autó, ezt csak megerősíteni tudom, bár sportos fele hajlik de nem az.

Hibalista

- Az autó duál klímás, a bal oldali állító gomb (kb 60000 km-nél) csak akkor működik ha nagyon lassan forgatja az ember, abszolút nem vészes - 8 éves korában a hátsó ablak feletti festék elkezdett lepattogzani olyan 25x0.1cm sávban, az autó sajnos utcán áll, nyáron erős a nap - Nyolc éves korában eléggé homályosak voltak a fényszórók és políroztam őket, szerintem ez is nap miatt (elég délen lakunk, közel az óceánhoz)

Ide hordtam szervizbe

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2011
Kényelem (9) Használati időtartam 3 év
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 55000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 25000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 9 l
Előző autója? Mazda3 Következő autója?
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.9/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Suzuki Kizashi 2011 (2011)

További ítéletek (2 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)