Autók » Subaru » Legacy (2003-2008)

Legacy legacy 2.0

Nem akarok dízel-boxert :)

Abszolute érzelmi alapon, de a technikai paramétereket és tulajdonságokat figyelembe véve döntöttem az autó mellett. Sajnos ritkasága miatt itthon a tovább értékesítés elég nehéz lesz, de ez az autó nem ezt érdemelné.
Az eddigi kb. 10000 km után azonban azt mondom, hogy ez az autó minden pénzt megér.Nekem a tempós, de nyugodt haladás, a biztonság és a megbízhatóság voltak az elsődleges szempontok az autó kiválasztásánál. Ezeket maradéktalanul teljesíti. Ezen túlmenően fantasztikus élmény a végtelenül stabil autót vezetni, melyben gyakorlatilag nincs menetzaj, vibráció, és a motorhang is csak pörgetéskor szűrődik be, egyáltalán nem zavaróan és kellemes hangként a fülnek.Kellemetlen hang a fülnek azonban a gyárilag adott audio rendszer, amely gyakorlatilag csapnivaló. Az autó rossz tulajdonságainak ezzel a végére is értem.
A felszereltsége, noha az alapmodellról van szó, teljesen kielégítő, amire szüksége van az embernek az benne van, felesleges dolgok és egyúttal felesleges hiba források nincsenek benne.Menettulajdonságai megfelelőek, lehet dinamikusan autózni vele és a négykerék-hajtás adta előnyök pedig kanyargós és csúszós úton valóban kiaknázhatók. Fogyasztása elfogadható, városban 11 l, országúton 8-9 között van, ami a képességeket figyelembe véve reális.Osszességében egy megbízható, dinamikus, autóra tettem szert, amelyet szeretnék még sokáig nyugodtan használni. A hamarossan megjelenő dízellel bizonyára nagyobb tábora lesz, de a magam részéről benzin imádó vagyok, a boxer hang mindenért kárpótol :).

- egyelőre semmi

Fenntartási költség (8) Évjárat 2006
Előző autója? carisma Következő autója?
Verdikt (7.8/10)

Subaru Legacy 2003 (2003 - 2007)