A tuningolt vén csataló, alias KITT
2éve vettem, igaz 20éves autorol beszélünk, de csak a papirjai szerint, mivelhogy 6éve áttesett egy szivmutééten, azaz egy motorcserén. Nagyon jot tett a kicsikének mivelhogy egy skoda felicia 1.3 mpi motrot kapott. az elozo gazdinak sajnos nemvolt pénze 5os váltora, ezért nemigen ismerhettuk meg igazi tudását, bár a 7000es fordulatot gond nélkul teljesitette,(igaz ez koszonheto az elozo gazdinak aki felhizlalta a teljesitményt 100pacira) mégsem beszélhettunk egy száguldo paripárol. amikor a hozzám kerult váltohibás volt, na mondom párezer forint oszt jo. na ezzel le is rendeztem. vettem bele egy 4sebességest. nem is volt vele gond kb fél évig amikor nagyon elkezdett csorogni, zorogni, meg mindenféle hangokat kiadni. igaz, nemkiméltem szegénykét. most elhatároztam hogy vigyázni fogok rá és raktam bele egy 5sebességes váltot. a végsebességet nemtudom, mert elromlott a sebességmérom, de a 4es váltoval a 170km/h megvolt. aszem e torténettel senkinek nemtudok szolgálni valami hasznossal, de nem is ez volt a cél. csak dicsekedni akartam. van egy 20éves skodám és az 1.6os oktáviákat megalázom vele, persze csak gyorsulásba. 0-100km/h - 8,5s
- 2év alatt ez a 3.-ik sebességváltom, fényszorok, kuplung, fékbetétek, kipufogo
Szervizelni egy nagyon megbizhato barátomhoz hordom, aki nagyon érti a dolgát.
jomagam
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1988 |