mint a csajom!Néha idegesít,de azért szeretem
oktatásra használom a kocsit.A motor kegyetlen jó!Télen-nyáron(klimával),rutinpályán-városban nem megy a fogyasztása 5l fölé.átlag:4,8!Rugalmas, jól gyorsul.Hosszútávon valós a 3,6-os folyasztás.A váltó szintén jó,de nem tökéletes.Hidegben az elején kicsit nehezen veszi be a kettes.A futóm?ve átlagos.Divatos küls?,ergonomikus utastér.4 embereslAz üléskárpit már most kezd szétmenni.F?tés-szell?ztetés király!Izzócsere körülményes.Kényelmes,sok extrával,jó áron, de csodák nincsenek.Imádják a tanulók!Megbízhatóság hiányzik bel?le,de nagy baja még nem volt.szervíz:30ezer km-enként.
- napi els? indítás után leállt,generátor csere,f?t? ventilátor csere,klimacs? szétdurrant ezek 6000km-ig történtek.kb 36e km-nél:generátor csere,f?t? ventilátor csere,kb 42e km-nél:generátoron az ékszíj tárcsa szabadonfutójának javítása.Kormányösszeköt?csere.Mind garanciában!
Kecskemét,Renault márkakereskedés sok a munkájuk, de normálisan beszélnek az emberrel és becsületesen dolgoznak.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Megbízhatóság | (2) | Vezetett km | 52000 |
Előző autója? | Passat | Következő autója? | van +bíz6ó,dízel kis pénzért?nincs! |
Verdikt | (6.9/10) |