A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a [email protected] címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Peugeot » 206 (1998)

206 1.6 XS 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Colombo kutyája

Szöveges ítélet

Összességében egy jól felszerelt valamint a korához és kategóriájáboz képest kényelmes autó, de a rugózása nagyon kemény, ami sportos vezetésnél jó, de öt év után már jobban esne a lágy futás. A sebességfokozatok kiosztása miatt pályatempóban nagyon pörög a motor ami eléggé behallatszik az utastérbe, cserébe viszont szép hangja van. Lassabb tempónál elhalkul és csendben teszi a dolgát. A fogyasztása nyári gumival országúton kb. 5,5 liter körül is alakulhat míg télen pályán a 7,5 is legurul a torkán. A sportülések kényelmesek akár egy 400 kilókéteres út után se szenvedek benne. A digitklíma ügyesen tartja a beállított hőfokot és gyorsan lehűti illetve felfűti az autót, fekete színe ellenére. A nagyjából 110 lóerő nagyon könnyen gyorsítja a tonnás autót, akár klímával és terhelve se kell szégyenkezni. A gyár általegadott végsebesség valós alapokon nyugszik már magam is teszteltem persze a német autópályán:) Annak ellenére hogy akad vele gond és párszor megmakacsolta magát összességében egy nagyon szerethető kis autó. A leállást okozó két hibája előtt mindíg voltak előjelei a komoly hiba eljövetelének de én nem foglalkoztam vele, mert lusta voltam. Már másfél éve járok ki vele Ausztriába hosszabb utakra és hiába lenne logikus nagyon nehezen tudnám rávenni magam hogy lecseréljem.

Hibalista

- Az öt év alatt mióta nálam van az autó az utolsó egyben kezdett komolyabb költségeket okozni, de ezek javítási költségei is maximum 60ezerre rúgtak. Mióta nálam van az autó lett cserélve: - Kuplung - Kipufogó - Szervószivattyú - Vezérlés és egy vezérműszíj pár évvel később - Kormánykapcsoló(érdemes újat venni a használtak rendre tönkrementek)(lerobbanás immobiliser miatt) - A motorvezérlő elektronikának is volt hibája de orvosolva lett a pontos hibát nem tudom(lerobbanás) - Fojtószelep - Szelepfedéltömítések - Lengőkar toronycsapágy stabpálca - Egyszer a klímaventillátor kiugrott a helyéről de miután vissza lett helyezve működik

Ide hordtam szervizbe

Citroen Keszthely

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2002
Kényelem (6) Használati időtartam 5 év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 150000
Megbízhatóság (8) Vezetett km 70000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? Következő autója? Még nem tudom
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Peugeot 206 1998 (2005)

További ítéletek (505 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)