A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Mercedes-Benz » V (1996-2004)

V 112 CDI Nagyoskodó 

Az ítélet értékelése
2,0(4 db)

Dögös, és hálátlan

Szöveges ítélet

Nos az első olyan autó amit nagyon szerettem, imádni való volt, annak ellenére hogy igencsak megcsappant a bukszám mérete, egy-egy szervíznél.Kiválló kis taliga 5 személyes teher, flokkolt teljesen kárpitotozott, jól felszerelt.Mint egy nagy személyautó.Mindenki szerette, hót kényelmes volt számomra, és az utasoknak is.Belepakolhattam, a haverek cuccát a mienkel együtt, és féleg se volt.Gyári Merci busz ülésekkel,tényleg kifogástalan állapotban jutottam hozzá.Bár sokan mondták, hogy ezt nem kellett volna, mert milyen rosszakat mondanak róla.Sajnos ezt részben tapasztaltam is.Mondjuk a váltóhoz nem kellett nyúlni, de akkor igen méregzsák lettem volna(4-es automata)Tök jó megjelenése volt, befért a parkolókba, a föld alá is, mert nem olyan magas mint egy Duc.Azt nem mondom hogy felszakitja a betont,de tréfálkozni lehetett vele,firifütty személyautókkal, és szinte az összes vele egykategóriás taligával(kivéve új T5)Az azé keményebb anyag.
Lehet szeretni, és egyben utálni is.Szervízigényes, és nem biztos hogy meghálálja.Az idén a rozsda tette be a kiskaput, 4 évesen nem biztos hogy fényeztetni kellene egy csillaggal ellátott gépet.
Az állandó vizsgálgatás, sem tett jót a lelkemnek.Vajon miért zörög megint a kipuff, miért ciripel a váltó hidegben, miért cincog az oldalajtó.Sok bosszantó hiba volt rajta, de nem bántam meg hogy annak idején megvettem, de azt sem hogy eladtam.
Szép 3 évet töltött a családban, mert oda való volt, és ennyi.

Hibalista

- féktárcsa csere elől, vezetőgörgők szijjal együtt, parádésan megállt alattam a talicska egy szíj visz mindent,utólag beépített(nem gyári)xenon csere, fűtéskiegészítő izzitógyertya kétszer is megadta magát és most se jó,kipuffogó több ezer hegesztés elbír, katalizátor már csak a múlté,hátsó ablaktörlő sem bírta soká,gázolajfolyás a porlasztóknál, 2x lett tűzkarika vagy mi cserélve,légrugó újkora óta rakoncátlankodott azt végleg elment gyufáért, 3 évesen kivirágzott az első tavaszi rozsda(oldalajtó sarka, oldalajtó kilincs,sofőr ajtó széle, sarka)csomagtér behúzó bizbast is elszakadt,kapott egy utazótáska foggantyút

Ide hordtam szervizbe

Márkafüggetlen autószervíz.
Mindernre van megoldás.

Értékelése: 10

Másik szerelő értékelése

A Mercinél kihullott a hajam.

Értékelése: 1

Képek az autómról

Fenntartási költség (3) Évjárat 2002
Kényelem (6) Használati időtartam 3 év
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 78000
Megbízhatóság (5) Vezetett km 147000
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Master 2.8 Dci Következő autója? Espace de szabadulok tőle máris
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (4.9/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Mercedes-Benz V 1996

További ítéletek (58 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)