A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Jeep » Wrangler (2007)

Wrangler Wrangler Sport unlimited 2.8 CRD aut. 5 ajtós 

Az ítélet értékelése
3,8(4 db)

Kedvenc

Szöveges ítélet

Új autóként vettük, a 2007. modellév terméke. Mindig egy álom volt az autó, de mivel korábban csak 4 személyes, rövid kivitelben volt elérhető, 3 gyermekes családfőként, maradt is álomnak, DE ... aztán a nyáron (2007.) megláttam az 5 ajtós hosszú kivitelt.
Motor. + : Erős, nyomatékos, autópályán 180 könnyedén.
- : Lehetne csendesebb, nagyot ránt, mikor gázadásra az automata kettőt visszakapcsol és pont ekkor már a turbó is felpörgött. Kicsit magas fogyasztás: 12l/100km.
Váltó: 5 fokozatú automata, szépen váltogat, az O/D funkció hasznos, városban jót tesz a menetkomfortnak.
Karosszéria: nagy sebességnél mindenhonnan menetszélzajok, az első üléssorban nagyon kényelmes, de a másodikban kicsit kemények az ülések és meredek az üléstámla, a térkínálat bőséges.
Futómű: csak szuperlatívuszokban, terepen kitűnő és a merevtengelyek ellenére is megfelelő autópálya komfort. Hirtelen oldalkitörésekkel nem illik kísérletezni, de minden várakozásomat felülmúlta. Rossz és meredek utakon a Bakonyban és az Alpujarrasban próbáltuk. Kitűnő kapaszkodó képesség. Azt tapasztaltam, hogy a kátyúkat nem igazán csillapítja, de bírja. :-)
Tető: háromrészben bontható és levehető... 1-2 perc alatt (!!!) mindenkinek csak ajánlani tudom... igazi kabriós feeling ... gyorsan visszaszerelhető, és az első két elem gond nélkül fér a hatalmas csomagtérben ...
Az elmúlt években a családdal (3 gyerekkel) két Olasz túra és egy Spanyolország/Andalúzia is lefutott hibátlanul. Elmondhatatlan élmény a Spanyol tengerparton tető és ajtók nélkül autózni a meleg éjszakában. Bátran vállalom vele a nagytávolságú utakat.
Kapott a Pappasnál egy OC.Tuningot. A teljesítmény 202LE a nyomaték 460Nm lett. Nagyon jót tett neki. A hasznos nyomaték/fordulatszám tartomány szélesebb lett, azonos pedálkezelés mellett dinamikusabb viselkedés és kb. fél liter fogyasztás csökkenés.

Hibalista

- A külső hőmérsékletet nem hajlandó csak Fahrenheitben mérni. Egyszer sikerrel programozták a Pappasnál Celsiusra, de két nap múlva ismét visszaállt. Azóta ezt nem erőltetem. - Az első kormánystabilizátor teleszkóp csillapítója pár hónaposan megadta magát. Garanciában cserélték.

Ide hordtam szervizbe

Pappas / Bp. Hunyadi út

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2007
Kényelem (8) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 72000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 12 l
Előző autója? Explorer 4.0 aut Következő autója? Jeep Wrangler .... majd
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (7.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Jeep Wrangler 2007 (2015)

További ítéletek (2 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)