A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a [email protected] címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Infiniti » M (2010)

M M35h hibrid 

Az ítélet értékelése
5,0(1 db)

A felkelő nap EREJE !!!. M35h

Szöveges ítélet

Előző autóm Nissan Muránó volt amiben nagyon megszerettem a temperamentumos 3500-as V6-os motort.A bérleti idő lejárta után új autó után néztem.Kiprópáltam a Jaguár XF 2.2D-t az Audi A6 3.0 V6 TDi-t,a Mercedes E300 CDI-t,Passatot,Volvot, és az Infiniti M35h-t.Ő lett a nyerő.Az Infinitiben ugyanaz a motor volt mint a Muránóban csak 54 LE-vel erősebb kivitelben.Ráadásul hozzájött még egy 68 LE-s villanymotor is így jön ki a rendszerteljesítmény 364 LE-re.A többiekkel összehasonlítva magasabb beülésű (nekem ez fontos nem vagyok mai gyerek) és lágyabb rugózású autó. Nagyon jól simítja az úthibákat.Gyönyörű a belső kialakítása. Bose hifi hűthető fűthető ülés fűthető kormány követő tempomat,holttér érzékelés stb minden modern extra benne van.A dízelek után egy süketszoba csendje honol az autóban csak padlógáznál hördül föl a V6-os erőt sugárzó hangon.Na ekkor megy is rendesen.5,5 másodperc a 100-ra gyorsítás és iszonyatos rugalmasság a villanymotor rásegítésével bármilyen sebességről.Mindenki kérdezi mennyit eszik ? Válaszom a következő: attól függ hogy vezetik.Papás stílusban a megengedett sebességeket max 10km/órával túllépve 7,1 liter/100Km jött ki de ezzel az autóval ez nem életszerű mert az erő állandóan érződik a legkisebb pedál érintéskor. Ha nyomja az ember ahogy a csövön kifér 10 liter/100 km körül áll be.Feleségem 6,5 l/100Km-el ment le vidékre de az igen nyugodt stílusban történt.Összességében most 8,3-on áll mert mindíg van olyan szakasz ahol lassabban halad az ember és az okos vezérlés azonnal leállítja a benzinmotort és akkuról megy ami rögtön javítja az átlagot.A dugóban araszolás is tisztán elektromos nem fogy a benzin.De ebben az autóban nem a fogyasztás a nagy szám. Ahogy megy, a csend az erő és a kényelem hármasa ahogyan hat az emberre.Alig várom hogy beülhessek és menjünk.A minap sofőrszolgálatos vezette haza. Miután kifizettem a srácot gratulált az autóhoz és megköszönte az élményt hogy vezethette. Pedig a sofőrszolgálatosok nagyon sokféle autót vezetnek köztük luxusautókat is.
Hogy milyen lesz szervizeltetni nem tudom de a Muránóból kiindulva meg hogy Japánban készült nagyon nem aggódom.A presztizse még csak most van feljövőben sokan nem ismerik az emblémáját.Volt aki Lexusnak nézte a hibrid felirat miatt mások koreai autónak tippelték.Aki viszont sokat olvas autós újságokat rögtön képben van, hogy itt a Panaméra verő autó.(http://autolabor.hu/hibridek-csataja-infiniti-a-porsche-ellen-video-cikk). Összesítve ez egy kiváló autó azoknak akik a presztízs (ami azért alakulgat) helyett a minőséget a kényelmet és az erőt díjazzák.

Hibalista

- semmi

Ide hordtam szervizbe

Gablini Budaőrs

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2011
Kényelem (10) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 13000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Murano 3.5 V6 Következő autója? Valamilyen Infiniti
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.0/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Infiniti M 2010 (2012)

További ítéletek (1 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)