A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Ford » Probe (1993-1998)

Probe 2.0 16w 

Az ítélet értékelése
2,1(9 db)

Micheal Knight is szerette volna

Szöveges ítélet

35 évesen úgy gondoltam, hogy valami sportosabb vonalat szeretnék autó ügyileg képviselni. Az én elvárásom, hogy kicsit más legyen mint a többi. Bizonyos dolgokban nem vagyok hajlandó be állni a sorba. Jó pár típus közül (Ford Puma, Opel Tigra, Fiat Ciupé, Opel Calibra, Ford Cougar, Ford Probe) A Ford Probe -ra esett a választás. Egy pár ok: 195 cm magas vagyok :D A Tigra és a Puma kicsinek bizonyult, pedig a Pumáért oda voltam. A Fiat coupék közül amiket megnéztünk (3db) egyik sem nyerte el a tetszésem, mert a rozsda majd megette őket, hiába akarták eltakarni :D A Calibrák szét voltak hajtva, csapva, és rohadva. A Cougar ami nagyon tetszett pedig mire össze kaptam annyi pénzt (kértem hozzá az öcsémtől egy kicsit) elkelt, és a többi Cougar közel sem volt olyan szép és jó. Akkoriban a Probe- ból 3 volt eladó: 2 db 2500 köbcentis 24 szelepes volt amik szintén a rozsda áldozatai lettek ill. csöpögött az olaj belőle és olyan hangja volt, mint egy dízelnek :D Tehát kilőve..... Ami tetszett és 3x mentem vissza megnézni (amit meg is vettem) 1 éve nem használták, állt, koszos volt és még nem rendelkezett magyar okmányokkal - Németből behozott verda. Jó pár nap nyammogás után úgy döntöttem, hogy jók leszünk egymásnak! Itt jegyezném meg, hogy az az alkatrész ellátás miatt nem kell aggódni, mert megegyezik a Mazda X6 alkatrészeivel!!! Kivéve a kasztnit! Ezért nem szabad törni :D Voltak ill. vannak rajta kicsi horpik és csikarások, de szeretném kikasztniztatni és telibe fújatni, hogy gyönyörű legyen - a belseje nagyon megkímélt. Akárhányszor kiszállok belőle, mindig megköszönöm neki a fuvart :D Ami megfogott: Elférek nagyon kényelmesen és még elég erős és fiatal vagyok, hogy nyögés nélkül szálljak ki belőle (alacsony). A Dinamizmusa - bár szépen autókázok , mert vigyázok rá nagyon, de nem lehet megállni, hogy egy egy út alatt ne küldje meg az ember csak egy kicsit. 15 kerék - gyári méret gyári alu felnivel a kormányt nem akarja kivenni a kezemből. A fék rendben van - klíma remek. Nagyon tetszik, hogy a tető kárpit is fekete (sötét) így nem koszos és lenyomatos. Nem bírom ha az autóm koszos - erre kényes vagyok.
Mivel nem régóta nyúzzuk egymást így annyit írhatok, hogy előttem 1 tualaja volt a német és hála neki nagyon rendben van ez a 18 éves kocsi. Igyekszem folyamatosan karban tartani és tisztán.
Ha lesz valami akkor később kiegészítem az irományom!
Ha valaki engem kérdezne: azt mondanám, hogy : Valamiért azt érzem, hogy egy nagyon megbízható autó van a seggem alatt :D

Egy kis kiegészítés, hisz 1 éve vagyunk együtt. A toronycsapágyakat még mindig nem cseréltettem ki...... bocs autó. ezen kívül minden nagyon okés. Semmi soronkívüli pénzkivétel a zsebemből. Nagyon megbízható autónak tartom még mindig. Szeretem a kinézetét.... nincs belőle minden utcában egy tucat. Szeretem a megbízhatóságát. Szeretem a kényelmét.... 500 km után is ugyanúgy szállok ki, semmi derék vagy hátfájás. A fogyasztása belvárosban 9 liter. Kint vegyesben amikor mehet 110 zel, 130 cal és amikor egy kicsit hagyom hagy menjen akkor 170 - 200km/h közt.....na ott fogyaszt 7 litert. Nincs okom kamuzni ... ennyi. én örülök a legjobban neki. Olajat egy cseppet sem fogyaszt. Egy percre sem bántam meg a választásom! Ja! A csomagtartója akkora hogy sosem volt még kevés a hely. Akár a reptérre volt kipakolás akár nyáron amikor anyukám a kertjéből mindennel felpakol engem.

Upgrade: 2015. Szeptember 2. Végre a toronycsapágyat kicseréltettem, és az autót átnézettem. Az eredmény: motorikusan kifogasolhatatlan, futómű nagyon rendben, klíma 100% os - tisztítása is megtörtént. Már csak a kipufogó helyre hozása maradt - úgy döntöttem nem hegesztve lesz hanem kap egy új kipufogót - mert megérdemli.
Az autót 2 éve használom. Egy pillanatra sem bántam meg ezt a választást. Továbbra is az egyik legmegbízhatóbb autóm!

Upgrade: 2015. Szeptember 27 vasárnap. Kipufogó vadi újra kicserélve. Mélyebb hanggal megspékelve.... De azért szolíd.

Upgrade: 2016. március 30. Első futóműben belső gumiharang cserék mindkét oldalt.
Upgrade: 2016. Július 05. Szentendrére mentünk fagyizni amikor félúton átlépte a kilométer számláló a 200.000 et. Még egyszer ennyi kilométert kívánok extra szerviz nélkül kedves Probe!!!

Hibalista

- Toronycsapágy csere 180.000 km-nél, mert morog - még nem csináltattam meg, mert a következő hónapban fogom. - Kipufogó dob hegesztés minimális korrózió miatt. - 192000 kmnél az az 2015. 09.02. Toronycsapágy újra cserélve. morgás megszűnt. - 193000 km-nél a kipufogó újra cserélve. Szolid, de mély hangot is kapott egy gyönyörű króm véggel ami tökéletesen illik az autó egyéniségéhez. - 195000 km-nél első futóműben belső gumiharangok cseréje

Ide hordtam szervizbe

Mazda Mester XIII.kerület

Értékelése: 8

Másik szerelő értékelése

Kiegészíteném: az Újpest Autójavító Műhely - Nem okoz nekik gondot semmi, sem a munka sem az alkatrész beszerzés sem. Jó fejek, vidámak és precízek

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 1996
Kényelem (8) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 180000
Megbízhatóság (8) Vezetett km 10000
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 7 l
Előző autója? Pt Cruiser 2.0 benzin Következő autója? Pt Cruiser
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (7.4/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Ford Probe 1993

További ítéletek (5 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)