Meseautó
2 hónapja vettem ezt a kis rosszcsontot, megtetszett rögtön amikor láttam, már a külseje is.. sehol 1 rozsda sehol 1 külső nyom amit az idő vasfoga tett volna rá. Megnéztem a műszakit 2009.02..
Rögtön megvettem 265.000ért volt kirakva, megvettem 240ért. Aztán mikor álltam volna ki vele, szól az eladó emberke: A zöld kártya lejárt... Jó az se baj, éppen 20 méterre van 1 zöld kártyás.. Hát éppen zárva, nahmind1 elmentem 1 másikhoz, lemérték... Hát bizony a szonda rossz :) De még mindig hittem benne, hogy jo ez. Aztán jöttek elő a hibái, féklámpa elromlott(érintkező+biztositék) észrevettem, hogy valaki már összebabrálta az elektromos rendszert.. összevissza forrasztgatva.. Az autovillamossági még most is a pokolra kiván engem ;) De msebaj, még ugyis lesz 1 visszavágó a űszerfallal :D
De annyira nem rossz autó, másfél tankkal megjártam a balatont 2 nap alatt (700-800km körbe a balcsin és fel pestre) Mondjuk egyszer majdnem ottmaradtunk, akksi problem...
Azért volt 1 nap, hogy reggel teletankoltam és délutánra már csak negyedig volt 50 km után :P De amiota elvágtam a lambda szonda kábeleit és újrainditottam a computert azóta jó :)
Mondjuk nem 1 bika a 75 loerős benzines, de még lesz :) Készül a kipufogo rendszer, és terveződik a direktszűrő :))
Ja még annyit, hogy nem kimélem, de egész jól birja.
- -Bal oldalsó ablakemelő teljes felhuzáskor kerreg (szerintem relé)
- -Szélvédő repedt(kőfelverődés) még most is az
- -Lambda szonda Kihuztam inkább
- -Hátsó ablaktörlő(motor/mechanika)
- -Digit müszerfal a fordulatszám jelzőtől jobbra teljesen sötét
- -Mostanság az első ablaktörlő is gyengélkedik
- -Kézifék(bár csak megkalapálták.. alkalmi megoldás) 3000.-
- -Lyukas a kipufi
- Ezen kivül kopó alkatrészek még mindig:
- Motorolaj + szürő
- légszürő
- És be van még tervezve: Féktárcsa, fékbetét, vezérműszíj, ékszíj
Haver faterja és/vagy önkiszolgáló
Rolling trade kft
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | 353 | Következő autója? | Amig jó a Tipo addig nem de majd talán BMW |
Verdikt | (6.1/10) |