Még most is szeretem 1.9 tds
Az olasz autónak tényleg lelke van, akinek még nem volt, nem tudja ezt alátámasztani! Engem az öreg diesel, most lesz 17 éves, 6 évig fuvarozott a munkahelyemre a leghidegebb télben is minden nap(ha nem volt rossz).Nyaralni is ezzel jártunk minden hova az országban, és mivel folyamatosan szervizelve volt ezért nem nagyon hagyott cserben sehol.Esztétikus,kényelmes autó, kicsit büdös, (a túlméretes kémény miatt)de én nagyon szeretem, szinte minden extra megvan benne a klímát kivéve. A jó szerviz és a jó kapcsolatok miatt , a sok bosszantó hibát is sikerült elég gyorsan elhárítani, elég sokat szereltem sajátkezüleg de megérte mert sok pénzt megspóroltam+ a szakmám is vágott a dologhoz szerencsére. Még pár évig használom, de vennék még egyszer ilyen autót csak jóval kevesebb km-el!Szerintem az olaszok nem mostanában terveznek megint ilyen sok szempontból eltalált autót.
- vízpumpa,első rugó,csillapítók,lengőkar,gumiharang,repedt lengőkarbölcső,turbó csere,hátsó lengőkar csapágyak,gázrugók, levegőcső,szervócső 2-szer,biztosíték tábla csere ,féktárcsák ,fék bowdenek,elektromos ablak stb.
Volán tanműhely Székesfehérvár (I. osztályúan szerelnek)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1990 |
Előző autója? | ritmo 1,7dcl | Következő autója? | valami diesel |