Autók » Fiat » Stilo (2001-2007)

Stilo 1.4 16v

Rakás szar

Utálom! Ennek mindig van valami baja. Kezdte nem sokkal a megvétele után a klímával. Tönkre ment benne egy állítómotor,és ez ugye csak úgy orvosolható,hogy ha kivesszük a műszerfalat. Tönkre ment a bal,és a jobb oldali fékmunkahenger. Szépen pár hónap eltéréssel követték egymást. Megadta magát a kézifékbovden borítása is,és mivel bent lerakódhat a szutyok,azt is csere. Ingadozó alapjárat. Most éppen azt csinálja,hogy nem igazán akar beindulni. Hibajelet persze nem ír ki a computer,mert minek is azt? Szép sorjában cserélni az érzékelőket hátha az a baja. Folyik a hűtő. Nem olyan rég kezdte,de zavaró a dolog. Tönkre ment a kuplungmunkahenger. Persze ezt sem lehet karmantyúzni,úgyhogy újat kellett bele venni. Jó tulajdonság? Semmi,nulla!! Nem éreztem soha azt,hogy jó vételt csináltam eme autóval kapcsolatban. Még hiteles a dög,de jövőre lejár és úgy vágom ki a portáról,hogy csak úgy zörög. Soha többé Fiat,és pláne Stiló. Higgyék el,jó szándékkal írtam le ezt a pár mondatot,hogy az én hibáimból tanuljanak.

- klíma,bal és jobb hátsó fékmunkahenger,bal,kézifékkötél,izzók,motorhibák,

Fenntartási költség (3) Évjárat 2005
Megbízhatóság (1) Vezetett km 62000
Előző autója? IBIZA Következő autója? SX-4
Verdikt (2.7/10)

Fiat Stilo 2001 (2004 - 2007)