A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a [email protected] címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Fiat » 127 (1971-1986)

127 127 MKIII 1,3 sport (75LE) 

Az ítélet értékelése
2,5(4 db)

Imádnivaló kis rakéta

Szöveges ítélet

Az első autóm volt, rögtön beleszerettem ahogy megláttam. Páran próbáltak lebeszélni, hogy vegyek inkább jól beváll Škoda 120-at, mert az könyeb lesz karban tartani. De nem akartam, mert az összes 18 éves havernak az volt. Valami mást akartam...
Fiat 127 Super 5 Speed a becsületes neve. 1050es motor hajtotta a maga 50 lovával, amiből olyan 20 biztosan meghalt. Rossz első futóművel vettem ami vizes úton szinte halál közeli élmeny volt. Oda vissza cikázott az úton és vért izzadtam mire eljutottam valahova esős időben. Mivel a futómű rosszul volt beállítva, 2 hónap alatt megzabállt 3 pár gumit :) Szóval elsőször kapott egy új futóművet. Azóta stabil és egy rossz szavam sincsn rá. Jöttek a motor gondok szépen lassan... Februárban vettem, akkor még rögtön indított szivató nélkül. Ha valaki szivatóval akar indítani, akkor bezabál és nem startol :) A motor úgy kopogott mint egy diesel és úgy is ment mint egy diesel. Néha azért voltak szép pillanatok, amikor 130al kergettem egy Mini Cooper-t. Nem mehetett gyorsabban, mert nagy volt a forgalom :) Párszor cserben hagyott, jó párszor... Főleg a gyújtással voltak gondok, menetk közben soha. A nyáron sikerül vennem egy 1,3as sport motrot sport váltóval, ettől vártam a megváltást. Nagynehezen motor csere. Jött a nagy csodálkozás: „Ba**ki ez kurv*ra megy!” Kis feljárónál 1es padló és csak pörönek az első kerekek. Alázom a Favoritokat, 1,3as Feliciák is erőlködnek de eltűnnek a visszapillantó tükörben.... Jó érzés látni az arcukat a visszapillantóban, amikor elhúztok :) Aztán jött a víz forrás, hengerfejes lett. Megvettem hozzá mindent és kiderült, hogy el van repedve a henger fej. Szóval, most várom, hogy megjöjjön csehektől a másik :) Mikor megvettem, szörnyen nézett ki, le lett mosva, ki lett takarítva, kicsillogosítva és minden OK. Meg le lett festve pár cucc feketére. Minimális felületi rozsa van a kicsikén.
Nem árt ha vesz rá az ember szélesebb gumikat, mert gyárilag 13as 135ös gumikkal van, ami eleggé nevetséges. Én vettem rá 13as 155ös gumikat szép Jól kormányozható. A lengéscsillaítók inkább keményebbek.
A belső tér ahhoz képest, hogy kicsi autó elég nagy. Haverokkal simán 5en utazunk (suli előtt 8an belepréselődtünk :) ). 4 személynek még hoszabb távra is jó. Ha lehajtom a hátsó ülléseket, akkor óriasi sík rakodó teret kapok. Ja és jobban okádja a meleget mint egy Zsiga :)
Ha valaki vesz egy 127est, keressen neten egy 127 klubbot, mert ott megfizethetetlen infókat kaphat és olcsón juthat hozzá bontott alkatrészhez.

Hibalista

- Imi a Škoda mágus, már a Fiat 127esekhez is ért :)
- Jó áron dolgoik (1doboz cigi :) )

Ide hordtam szervizbe

Értékelése: 8

Képek az autómról

Fenntartási költség (6) Évjárat 1983
Kényelem (7) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (6) Vezetett km 20000
Szerviztapasztalat (6) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Következő autója? Valami újabb erősebb motorral
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (6.3/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Fiat 127 1971

További ítéletek (28 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)