A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Daewoo » Matiz (1998-2004)

Matiz 0,8 S 

Az ítélet értékelése
1,0(1 db)

Ez mi?! Mert, hogy nem autó az biztos!!!

Szöveges ítélet

Nah először is , az autó valójában nem az enyém hanem édes anyámé de elég gyakran KELL használnom...Megpróbálok rólla pár jó dolgot írni mert abból van a kevesebb.Szóval pörgős jó kis autó városi feeling rulez , egyszeméllyel hangsúlyozom 1 személlyel lehet vele kellemes meglepetéseket okozni lámpától lámpáig, kényelmes de szintén csak egyszeméllyel.Nah és akkor itt be is fejeztem az elég rövidre sikerült listámat.akkor most jöjjön a fekete leves: Az A oszloptól eggyáltalán nem látni ki.Esőben, hidegben, télen párásodik körbe az összes üveg és szintén semmit se lehet látni belőlle kifele, bár jobb kézzel nem nehéz a jobb első ajtó ablakot letörölni olyan kicsi és hát igen kicsi bár tény hogy a vételekor ez volt a fő szempont nah de ennyire?Ha ketten ülünk elöl én már nem tudok normálisan váltaniaz azért elég durva.Mi van még ..annyi minden hogy csak kavarognak bennem a gondolatok mit is írjak le rólla...meg van nekünk spec 55.000 Km van benne de a második komplett váltó szerkezetet eszi meg ( már 20.000-nél az előző tulaj cserélt benne egyet)a 2. fokozatot csak majdnem álló helyzetben hajlandó rendesen venni a 3. annélkül nem is megy hogy 2x-3x meg ne reccsenteném, jah és hidegen olyan a sebességeket váltani mintha egy fecskendőt szeretnék összenyomni aminek be van fogva a nyílása. A hátsó ablaktörlő valamiért elég sűrün ok nélkül neki áll menet közbe integetni ami nem is lenne annyira zavaró de csak úgy lehet leállítani ha lehúzzuk a motorjáról az elektromos kábelt.A jobb hátsó ajtót a kp zár rendszeresen nem nyitja ki ejnye bejnye.Az állítólagos szervó kormánnyal- amit a drága kedves aranyos kerskedő bácsi drága pénzé beleszámolt mint extra(sztem amúgy nincs is benne)- állandóan küzdök alig lehet tekerni, így meglehetősen nehéz vele parkolni is ami kapásból elveszi a mi kis izénktől a városi autó címet, és hogy a trónfosztása teljes legyen a fogyasztás ..hát éhes a kicsike az biztos kb 10 litert eszik a városban aminek szintén csak az okát keresem de nem találom a szerelőnk szerint semmi baj ezek sajna ennyit esznek.

Nah és most a vezetési élményről...mint már említettem eléggé pörgős kis kocsi de kanyarban egyáltalán nem stabil alacsony sebességnél is olyan érzésem van mint ha feldölne, hosszabb úton mondjuk a 6-oson rendszeresen letolnak a nagyobb autók egyszerűen nem veszik autó számba (ticta kispolszki életérzés).Több szót ez a rész sem érdemel.

Összegzésben japánnak japán autó (mondjuk mostmár nem) de nem nevezném sem autónak sem japánnak inkább csak úgy hívom Matyi ennyi.Mindenki gondolja át jól mielőtt egy Matyi boldog(????) tulajává avenzsálná saját magát.

Hibalista

- A gyújtás kábel valamiért fél évente hamuvá ég belülről (valaki meg magyarázhatná mért?!)Hátsó ablaktörlő egyfolytában megy néha kikapcsolt állapotban (megoldás szét kell szedni és akor nem , de akkor nincs hátsó ablaktörlő), jobb hátsó ajtó kp. zár nem nyitja ez még nincs orvosolva,A váltó szerkezet (ez már a 2. csere lesz benne kompletten hát tuti nem lesz olcsó)

Ide hordtam szervizbe

Helyi szaki pikk pakk megold mindent és olcsó :)

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2001
Kényelem (2) Használati időtartam 3 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 40000
Megbízhatóság (4) Vezetett km 15000
Szerviztapasztalat (7) Átlagfogyasztás 9 l
Előző autója? pony 1,5 LS Következő autója? Hyundai Accent 1,5 CRDI (ez édesanyám vágya)
Ennyire szerette (3) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (4.2/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Daewoo Matiz 1998

További ítéletek (145 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)