Autók » Daewoo » Lanos (1997-2003)

Lanos 1,5 SE

Sanyi, az állat

Azzal az autóval semmi, de semmi olyan említésre méltó dolog nem volt, amellyel meg lehetett volna bántani. Mi el?tt kihoztuk egy moszkvics "márkájú" autónk volt. De a Lanosba álom volt beleülni. márcsak a kényelem és a hang miatt. Ég és föld volt a két kocsi közötti különbség. Ez olyan halk volt hogy egy légy pukit is meglehetett volna benne hallani. A motorhoz soha nem kellett nyúlni, mert nagyobb problémák nem voltak vele. A családdal akárhova el tudtunk vele menni -> nem hagyott cserben soha. Imádtam!! A f?tés az ezerrel megy benne. majd bele lehetett dögleni, de télen nem volt baj!! A maximum amit kitudtam bel?le hozni: 185 km/h volt. De azt már meg is lehetett érezni. Az els? jobb oldali futóm?nél volt egy kis probléma, ugyanis kanyarodásnál kotyogott. De egy pár csavar meghúzásával korrigálódott a probléma. Nekem a szervokormány tetszett benne leggjobban. egy ujjal tudtam forgatni a kormányt. Nagyon állat volt!!! Szerintem kinézetre pedig kis formás alakja van. Ja, a váltóval csak annyi a baj, hogy míg nem melegszik fel a motor az 1-est nagyon nehezen vette.

- Nem kellett konkért hibajavítás!! (a karter-gáz cs?t kellett kicserélni, mert szétszakadt)

Helybeli volt a szerel? (haveri alapon kellett fizetni :) )

Fenntartási költség (9) Évjárat 1998
Előző autója? Alko 2141 Következő autója? Toyota Corolla