Ritka és karakteres
speedfight 2 X-race a hivatalos neve , svéd import motor:a motor egy kicsit halovány egy 110 kilós embernek de a városban azért elég bejárni a melóba, a 75 kilós öcsémnek viszont ideális kb 80 a vége és alatta ég gyorsul is. az ülés kb 20 km. után már egy kicsit fáj. nálam szinte semmi meghibásodás nem volt. ezért szeretem még megvan és nem is fogom eladni. kb egy éve kellett voln egy kis lé ezért meghirdettem az egyénként hibátlan gyönyörű gépet az új árának feléért 8000 km.-el : nem semmi szarrágó arcok jöttek megnézni, tisztelet a kivételnek.
ezúton is üzenném a motorszerelővagyoknagyonértekhozzá stílusú f@sznak, hogy ezek a motorok nyugat európában bármilyen hihetetlen is sava gumikkal kerültek forgalomba akkor is ha ő nagymenősége erről nem tudott.
- első fékbetétek 4000, hátsó lengéscsillapító 12000 km.-nél 8000,
- 12500 km.-nél hajtásszíjszakadás 15000 munkadíjjal együtt, ja és kb 6000 km.-nél egy rugó eltörött a variátorban javítással 2000 ft
márkaszervíz gyakorlatilag nincs, ha találsz is drága és nincs semmilyük raktáron, a robogókat is forgalmazó peugeot autoszalonok
hozzáállására, hozzáértésére és "kifogyhatatlan" alkatrészbázisaira
szót sem érdemes vesztegetni.
tábori tuning újpest templom utca: értenek a robogókhoz, majdnem minent be tudnak hozzá szerezni 2-3 nap alatt, korrekt hozzáállás és árak
| Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
| Kényelem | (5) | Használati időtartam | 4 év |