A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Volkswagen » Caddy (2004)

Caddy 2,0 SDI

Hálás igás!

Az autó céges, örültem a hírnek amíg át nem vettem. Nem a Németek hibája, de nálunk fapaddal rendelték, össz-vissz egy rádió előkészítés volt benne. Ebből kifolyólag kézi ablakai vannak, de valami rettenetes helyen lévő karokkal (gondolom a tervező nem hitte volna, hogy valaki még tekerős ablakot kér!), a tükrök hatalmasak, a bal oldali holtteres (de szintén kézi áll. bár ha csak egy ember használja nem kell tekergetni), a kesztűtartón nincs fedél, állítólag extra, és 30000 ft. Viszont a raktere jó nagy, ez 750 Kg-ig rakható, és a 195/15" kerekek jól viselik a magyar utakat, (a 90000-nél garanciában kaptam két első lengőkart, mert a szilentek már nem bírták!) Az autó nagyon egyben van, én imádom, jó nagy eleje van ettől bátor vagyok :) Elsőre szokatlan a motor hangja, de azután megszerettem, egyedi hangja van messziről felismerhető az összes! Városban jól autózható, de autópályán kell a lendület (67 lóerő nem nagy ménes!) 150-nél 4500-at pörög a motor (és itt leszabályoz), én először féltem, hogy szétpörög, de nagyon bírja! Vegyes használat mellett 6,5-öt eszik átlagban, padlógáz-padlófék stílusban!
Egyszer hagyott cserben, amikor Tiszaföldvár-Martfű között 120-al megfogtam egy bombatölcsért (kb. 3 m átmérőjű, és 30 cm mély volt) amikor is leütöttem a váltó aljáról egy fedelet, és elfolyt a váltó olaj, majd később a repedt karter is elkezdte ereszteni az olajat. Valami 5000-ből megvolt az egész váltóolajjal együtt.

- A szokásos kopó alkatrészek, (meg az én hülyeségem, lásd fenntebb), olaj, fékbetétek 75000-nél,

Porsche Pest Fáy utca, korrekt hely.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2005
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 6.5 l
Előző autója? INCA 1,9D Következő autója? VW
Verdikt (7.6/10)

Volkswagen Caddy 2004 (2007)

Ítéletek (29 db)

• Verdikt