A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Toyota » Yaris (1999)

Yaris 1.0 VVTi

Izgága búbosbanka

Életem els? új autóját vettem át egy ködös ?szi estén. Persze addigra már túl voltam a kötelez? ismerkedési korszakon, nade mégis, a saját autó az mégis más érzés, mint a senkitulajdona tesztautó. Újonnan kissé nyers a váltó, de 3000 km után mint a vaj. 68 ló. Els? hallásra nem sok, de valójában ehhez a kocsihoz elég egy átlagosan dinamikus haladáshoz. Én többnyire autópályán megyek vele, erre is utal a masfél év alatti 42000 km. Imádom. Mindig azt teszi, amit én szeretnék, teszi ezt tükörjégen, 10 centis hóban, és minden körülmények közt. Ha megcsúszik, barátságosan kezelhet? marad egész a végs?kig. Még 120-ról is gyorsul, persze akkor azért önti magába a benyát. Egyébként átlagfogyasztás 5 és 6 liter közti.
A beltér praktikus, jól pakolható. Volt már benne mindenféle. Gázt?zhely, 2 db sörpad+4 pad (!). Szóval két embernek épp elég, még akár két kisebb lurkóval is. Ekkor amúgy is érdemes közelebb húzni a hátsó üléssort fegyelmezési távolságba. A sok koppanós m?anyag felejthet? apróság, az emberfia vagy vezessen, vagy inkább az egérmozit bámulja, ne tapizza állandóan a környezetét. Amúgy észrevehetetlen, mert nem zörög, nem nyikog semmi.
Hibák... Igazi hibája nincs is. És valószín?leg nem is lesz. Apró hiányosság a hátsó ablaktörl? szakaszos m?ködése. Jó lenne, mert hamar megsz?nik a hátunk mögötti külvilág, ha van 5 csepp víz az úton.
Összefoglalva: Ez egy h? társ. Mindig szolgálatra kész.

- Semmi

Toyota Strasszer, Székesfehérvár