A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Toyota » Land Cruiser (2010)

Land Cruiser VX Navi

A nyugalom szigete

Előző autóm is Toyota volt. Egy Rav4 sol plus..... Egy szép álomnak indult de rémálom lett belőle. 240.000.km-nél( 4.5 év alatt) két motorcsere után nem maradt választás, cserélni kellett!! Na de mire cseréljek?? Ismeretségi körben fut néhány Land Cruiser és a tulajdonosai nagyon meg vannak velük elégedve ,na meg a márkahűség ( csak toyota kereskedés volt hajlandó elfogadható áron beszámolni egy új autó vételárába ), illetve rav4 szóba sem jöhet mégegyszer, meg a család is gyarapodott, így maradt a Land Cruiser mint szóba jöhető altarnatíva.

2010 decemberéban vettem át az új autót , és azt kell mondjam az eltelt néhány hónapban nagyon szoros barátságot kötöttünk. Az autózás más dimenziója nyílt meg előttem. Egy földöntúli élvezet egy ilyen "doromboló elefánttal" járni a magyar utakat,eljutni bárhova ahova kedvem tartja akár hat személlyel is kényelmesen. Technikai részletekről nem írok mert az úgy tökéletes ahogy van. Talán 70-80 km-nál egy kicsit morgós, de aztán szépen kisimul a motorhang. Autópályán teljesen eseménytelen az utazás, csak a JBL-hifi kristálytiszta hangzását lehet hallani!! Komoly terepen még nem voltam vele ,mert ahhoz a gyári Bridgestone gumi nagyon halvány Hó, latyakos - sáros utak meg nem számítanak akadálynak.Kemény téli körülmények között 50-60cm mély hófúvásos úton - téli gumival- könnyedén autóztam vele. Kellemes meglepetés volt a HIFI-NAVI egység , mert nem kell informatikusnak lennei,hogy elboldoguljon vele az ember.
Úgy illene ,hogy valami negatív dologról is írjak, de nem jut eszembe semmi.. talán néhány praktikus tárolóhely elől nem lenne rossz illetve a leghátsó ülssor ha kivehető lenne..de ez tényleg csak kötekedés, mert ez az autó úgy jó ahogy van!!!!!!

- Még semmi! ill. 50.000 km-nél - üzemanyag szürő csere a "kiváló minőségű hazai gázolaj" miatt

Road Service

Fenntartási költség (9) Évjárat 2010
Előző autója? rav4 Következő autója? land cruiser v. discovery
Verdikt (8.6/10)

Toyota Land Cruiser 2010 (2010)

Ítéletek (2 db)

• Verdikt