A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Renault » Modus (2004-2008)

Modus 1,5 dCi Dynamique

Moflika, a kis mozdony

Jól döntöttem, hogy a Modust választottam! Szép, egyedi, nagyon kényelmes és nem is olyan kicsi! S?t! Igényes kívül-belül, biztonságos és nagyon ötletes minden porcikája. Pl. a variálható hátsó ülés: ha akarom két személyes, ha akarom három, lehet hatalmas helye az utasoknak vagy óriási a csomagtartó. A két módon nyitható hátsóajtó is megérte a felárat, olyan jópofa és még nem beszéltem a h?tött keszty?tartóról, a kormányról vezérelhet? Cd-s rádiósmagnóról!
Soha nem zörög benne semmi, se a m?anyagok, se a futóm?, úgy suhan az úton, mintha nem is lennének kátyúk.
Sokan drágának tartják, de ilyen min?ségi dízel autót ennyiért nem tudnának mutatni!
A fogysztással is elégedett vagyok, októberben vettem át, akkor 5 liter volt az átlag, aztán a sok városi közlekedés miatt pár tizedet emelkedett, de egy(!) hosszabb országúti túra után, ami 300 km volt, 4,9-re esett vissza. Biztos vagyok benne, lesz ez még kevesebb is!
A 88 LE 1000 km után mutatkozott meg igazán, meger?södött és halkabb is lett. Gyorsul, mint egy benzines, de ? ER?B?L teszi és nagyon kellemes a hangja. Városban és autópályán is élmény vele autózni.
Ez az az autó, amib?l semmi nem hiányzik, amire azt mondja az ember lánya, hogy "IGEN! Ilyet akartam!" Minden tud, amit a nagyok!
Büszkék vagyunk rá, hogy a miénk!

- Semmi! Téligumi szerelés volt a szervízlátogatás tárgya.

Iniciál Autóház

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Megbízhatóság (10) Vezetett km 2000
Előző autója? Suzuki Ignis 1,3 GS Következő autója?
Verdikt (9.8/10)

Renault Modus 2004 (2004 - 2007)

Ítéletek (19 db)

• Verdikt