Autók » Renault » 21 (1986-1994)

21 Nevada 2,2 Automata

Amíg a halál el nem választ

El?ször is: ejnye-bejnye, az enyém 10 éves, a lista készít?je szerint ilyen nincs is.
Kényszerb?l vettem, 4-5 éves Volvót vagy Saabot akartam, de féltem beugrani a baromi drága hitelbe. Azóta megy, csak megy - falja a kilométereket, hiba nélkül.
Zajos, a méretéhez képest kissé fapados, a presztízse a nullával egyenl?.
Eladnám (fiatalabb vásárlása miatt), de mi már örökké egymáséi leszünk. Egy hónapig hirdettem a használtautó.hu-n, a kutya sem hívott fel. Pedig ha tudnák, micsoda járgány ez...

Ezeket írtam 9 hónapja. Azóta a kilométer kicsit növekedett (31 ezret futott 2004 augusztusa óta), de a költségek meglep?en alacsonyak. 100 ezer forintért ketyeg, mint a svájci óra. Lecsúszkál az alapjárati motor csatlakozója, de ezidáig ez okozta a legnagyobb ijedtséget. Egyszer nem indult: az elosztófedél kipottyant a középs? kábel. Semmi más elektromos ny?g nincs.
10 éves, ideje a rozsdának el?bukkannia. Meg is tette, de csak a jobb hátsó ajtón, ami nyilvánvalóan sérült volt.
Városi szaladgálásra min?sült vissza (pedig járt már Toscanában is); Pesten sem fogyaszt sokat (11 alatt).
Most már nem akarom eladni. Kapnék érte legjobb esetben 400 ezer forintot - de ha megbízható, miért szabadulnék meg t?le?

- hátsó kipufogó dob = ~23.000,- Ft;
- apró fekete vákuumcs? = 100,- Ft;
- klímakompresszor felújítása + gáztöltés = 40.000,- Ft;
- jobb féltengely csere beszereléssel = 12.000,- Ft;
- egy-két gömbfej és szilent = 10.000,- Ft;
- vizsga = 20.000,- Ft.

kipufogó klinika, tudod, ott a Rákos-pataknál: 1. telefonos ajánlat: 20 ezer; 2. személyes: 21.000; 3. tényleges számla: 23.000. Pofátlan dögök, és azóta elöl hallom kifújni. De lehet, hogy addig elnyomta a hátsó üvöltés.

Anti mester, illetve kis m?hely L?rincen, Madách utcában (?k javították a klímát). Közepes sufnim?helyek, az ilyen öregecske-csúnyácska autókhoz pont jók.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1995
Előző autója? Saab 90 (igen, kilencven) Következő autója? megvan, azóta jött egy Saab 9000
Verdikt (6.4/10)

Renault 21 1986