A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Porsche » Boxster (1996-2004)

Boxster 2.5L

élmény

Az autó nagyon jó élményautónak, de nem versenyautó. 3000-es fordulatig nem igazán aktivizálja magát, azonban innen a 6000-es tartományig jól,egyenletesen húz. 245 Km/h a végsebessége, 7.5 a gyorsulása 100 Km/h-ra. A váltó pontos, a futómű maga a tökéletesség, középmotoros autó lévén, kanyarban verhetetlen. A menetszél leengedett tetővel is minimális, nem hangos az autó. Én 188 cm magas vagyok, a hely nekem picit szűk, de nem kényelmetlen. A szervíz költsége és a munkadíj drága. De összefoglalva, jól autózható, feltünő autó, sokan irigyen figyelik. Nagyon jó " hangja " van magasabb fordulattartományban, nehéz vele lassan menni. De csak második autónak..

- Légtömegmérő:130.000 Ft, öninditó 196.000 Ft, Féktárcsa és betét csere 440.000 Ft ( ez nem hiba, ez sajnos benne van), kiegyenlitő tartály elrepedt 70.000 Ft

Porsche Hungária Fáy utca, ez az egy hivatalos szervíz van Magyarországon, miután már többször voltam, " összehaverkodtunk" és segítőkészek a srácok, értenek az autóhoz.

Fenntartási költség (3) Évjárat 1999
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 42000
Megbízhatóság (8) Vezetett km 12000
Előző autója? BMW 320 Ci Következő autója? mivel második autó, nem tervezem lecserélni mostanában.
Verdikt (7.0/10)

Porsche Boxster 1996