A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Porsche » 944 (1981-1991)

944 S2

Olcsón, presztízsautót?

Szerettem. 7(!) éves volt, amikor megvettem. Ez volt az els? igazán nagy teljesítmény? autóm. Még a 924-b?l átülve is egy óriás csoda volt. Nagyon ment, ellenfele nem sok volt. A teljesítményéhez képest nem evett sokat. A klasszikushoz képest (911) szinte jobban autózható, nem sokkal gyengébb és praktikusabb. Útfekvés: kiváló, stabilitás: kiváló, gyorsulás: elég jó, lassulás: kiváló, hangja: elég jó.

- 6 év alatt szinte minden, ami mozog volt szervizelve.
- Vezérm?szíjszakadás, vízpumpafelújítás, kupplungcsere, h?t?csere, injektorfúvókák, gyújtókábelek

Porkoláb Zoltán, Group A Tuning (id?beliség csapnivaló, de egy ilyen speciáls márkánál ezzel számolni kell, jól szerelt, de a csavarhúzóját bennfelejtette a motortérben, ami egy hónapig ott zörgött, mert nem jöttem rá - ezért kapott 2-est)

(ja és van egy másik antikrisztus szerel?, Méltóságos Tolvaj Cira Gábor, sokunkat átejtett és szarul is dolgozik. ? egyest kapott

Béres Marci. Kispest. Az id?beli átfutások és a hamar bejutás nem er?s oldal, de egy ilyen speciáls márkánál ezzel számolni kell. Ugyanakkor a szerelési tudása egyszer?en: SZUPERLATÍVUSZ!!!. És az árai is.

Fenntartási költség (3) Évjárat 1989
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 122000