Igénytelen családi kocsi
Alapjában véve jó kis autó, a csomagterért vettem.
Hibái:
Sajnos a ráncfelvarrás utáni modellekben is voltak gyári konstrukcós hibák, de ezt sikerült szerencsére kicseréltetni garban (gyárilag rossz helyre tervezék a generátort, és ez rávert a f?tengelyre, ezt induláskor lehet észrevenni, hogy csúnyán kerreg, sajnos a forgalmazott modellek nagy részénél el?jön/jött ez a hiba)
A gyári akksi nagyon kisteljesítmény? és hamar megadta magát.
A kipufogó 2,5 év után adta meg magát, (kirohadt a bemeneti cs? a hátsó dobba), igaz meg lett hegesztve, de után szintén kirohadt. annak ellenére hogy gyári került a helyére nem stimmelt mérete.
Pozitívumok:
Alapjában véve kényelmes, igénytelen autó. Jól pakolható csomagtere. a hátsó üléssor picit kényelmetlen, de lehajtható, gy hatalmas raktérhez juthatunk. Kívülr?l nézve eléggé jellegtelen, semmi különös nincsen rajta. Alapmotorral volt szerelve, (1.4 75le) ami városban megfelel?, jó lehet vele közlekedni, de országúton kétszer is meg kell gondolni egy el?zést. A fogyasztása megfelel? 7-9 liter között mozgott, használattól függ?en.
- 100 km után leestek a sárhányók hátulról. nem is kell mondjuk nekem. Lerohadt a kipufogó 45000 km-nél, kihegesztve, de aztán csere. Akksi csere 50000 kmnél. Szilentcsere 60000 kmmél, fékbetét csere 55000 kmnél Tárcsa+fékbetét csere 60000 kmnél
Peugeot Lux, Gy?r
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 7 l |
| Előző autója? | BX | Következő autója? | Renault Laguna II |
| Ennyire szerette | (8) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (6.9/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás