A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Opel » Vectra (2002)

Vectra 1,8 comfort

megbízható családi bútordarab

A nagy beltér és csomagtér miatt váltottam Astráról Vectrara. A csomagtér tényleg nagy, jól kihasználható 4 f? nyaralásakor. A motor olyan opelesen lusta, nem egy sportautó, de nekem megfelel a gyorsulása. Menetszél ill zaj kevés van, az elemek nem nyikorognak 35000 km után sem. Az ülés jól állítható, németesen kemény, de hosszú úton ez nekem bejött.Fogyasztása 7,8-8 között van átlagos használat mellett klímával, ez szerintem jó.Ami hiányzik, az az ülésf?tés télen , elfogadható kormányburkolat ( csúszik).A térképzseb hasznavehetetlenül keskeny, egy üdít?t nincs hova tenni elöl, igaz hátul van , no de ez menet közben macerás. A klíma jól állítható, hatásos, a menüb?l történ? vezérlése el?ször szokatlan volt, de megtanulható A lámpái remekül világítanak, a futóm? és a fékek szerintem nagyon jók. 30000 a szervízciklus ez sem megvetend? dolog. Az Argosznál van rá Cascóm, 50eFt önrésszel 9eFT-ra jött ki (vidéken lakom). Még sosem hagyott cserben bár már pár országot megjártam vele.

- - még garancia alatt a bal els? ajtó gumitömítése átengedte a szelet, halkan fütyült 120 felett
- - a rádió hanger?szabályozója hol jó ,hol nem jó, de azóta a kormányról vezérlem

Gy?r Kossuth út Opel Gyimes

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 8.5 l
Előző autója? Astra Következő autója? nem tudom, de maradok a márkánál
Verdikt (8.6/10)

Opel Vectra 2002 (2005)