A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Opel » Corsa (2000-2006)

Corsa C 1,2 16V

Masszyvkisautónemcsakn?knek!

Városban rövid távolságokat teszünk meg az autóval, de egyszer kétszer vidéken is jártunk. A motor jó, pörg?s. Autópályán gond nélkül lehetett 150-160 km/h-ás tempót is tartani. A végsebesség 170 felett van. 150-nél 5000-et forog, ami sok. Elférne egy 6-ik is. Városi használathoz optimális kisautó. Az elektromos szervó jó. Pedálrend rossz, fék és gázpedál közel van egymáshoz.
Hidegben az els? fokozat nehezen kapcsolható.
Az ülések keményre vannak tömve.

- Kp-i zár romlott el a bal hátsó ajtóban. Javítás 20 eFt volt. Most a bal els? rosszalkodik.
- A kulcsba épített kp-i zár távirányítója is bizonytalanul m?ködik. Van hogy csak a harmadik, negyedik gombnyomásra nyílik.

Opel Interat. Budakeszi. Egyszer jól megvágtak. A 30000-es szervízt csináltattam velük. Valami spéci szintetikus olajat számláztak az olajcserére, ami 12000-be került. Ugyanennél a km állásnál els? fékbetétet is cseréltek. Több mint 60 eFt-ot fizettem. Azóta máshova hordom az autót.

XIV. ker. Mogyoródi út Mexikói saroknál lév? (Opeles) szervíz. A zár javítását itt végezték. Korrekt áron, gyorsan. Az évenkén esedékes szervízeket is itt csináltatom.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2001
Előző autója? Swift Következő autója? ?
Verdikt (7.6/10)

Opel Corsa 2000 (2000 - 2006)

Ítéletek (302 db)

• Verdikt